?

Učešćem na 10. Međunarodnom tradicionalnom božićnom turniru „Mostar 2017“ ŽRK Leotar završio je takmičarski dio sezone za 2017. godinu.  Na pomenutom turniru učestvovalo je ukupno 12 ekipa iz Hrvatske, Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

ŽRK Leotar je u kategoriji djevojčica rođenih 2002. godine osvojio 6. mjesto, a dobre strane svakako su zalaganje i nešto bolja realizacija.

Na turniru je viđen dopadljiv rukomet, a ono što može radovati ljubitelje rukometa u Trebinju je činjenica da se nekoliko igračica najmlađeg tima ovog turnira RK Leotara, afirmiše, polako stasava, a od njih se u nadolazećem periodu  očekuje da budu nosioci igre tima.

Sastav koji vodi Zdravko Komnenović, koji se prošle sezone povukao iz takmičenja u Premier ligi BiH, polako se vraća, a u prvoj polusezoni, uprkos velikom broju poraza, bio je vidljiv napredak. O tome svjedoči i sasvim solidan nastup na ovom turniru njegovih igračica.

Organizator turnira odigranog prethodnog vikenda je bila ekipa Zrinjski iz Mostara.

Sastav Leotara na ovom turniru: 1. Ivana Kisin 2. Tanja Ratković 3. Sara Gaćina 4. Marija Kovačević 5. Anđelija Brkan 6. Jelena Kraljević 7. Anja Zubac 8. Marija Pištinjat 9. Kristina Spahić 10. Pištinjat Tamara

 

S.Š. / HP decembar 2017.