Najveća regionalna muzička zvijezda, Zdravko Čolić nastupiće 21. juna u Mostaru, a kako prenosi portal Faktor.ba pregovori oko koncerta koji bi u avgustu bio održan u Trebinju idu u pravcu da se on ipak održi tek naredne 2020. godine.

“Čola je u Sarajevu započeo turneju pod nazivom Ono malo sreće gdje je na centralnom novogodišnjem dočeku premijerno izveo pjesme sa svog petnaestog studijskog albuma. On je odlučio da ove godine ponovo pjeva na Marakani u Beogradu, ali termin još nije poznat. U Trebinju bi mogao nastupiti na manifestaciji koja se organizuje povodom proslave ovog grada i trenutno se oko toga pregovara”, prenio je početkom godine portal Faktor.ba informacije iz izvora bliskih legedarnom pjevaču.

Prema saznanjima Padrino radija Zdravko Čolić je i prošle godine bio “viđen” u Trebinju kao glavna zvijezda proslave slave grada 19. avgusta, ali je cijeli plan pokvario ranije ugovoreni koncert u Areni u Puli.

Popularni Čola održao je spektakularan koncert početkom februara u Herceg Novom, a nastupiće u Mostaru 21. juna na stadionu Pod Bijelim brijegom, dok će Banjalučani imati priliku da uživaju u njegovim hitovima 31. maja na tvrđavi Kastel.

Ostaje da se vidi da li će velika zvijezda nastupiti u Trebinju ovog ili narednog ljeta, što bi svakako dalo veliki podstrek ljetnoj turističkoj sezoni u najjužnijem gradu Srpske.

 

HP, april 2019.