U Mostaru je u srijedu održana konferencija za novinare na kojoj je najavljen koncert muzičke legende Zdravka Čolića u Mostaru u sklopu turneje “Vatra i barut”. Čola će u Mostaru pjevati 20. juna 2015. na stadionu Pod Bijelim brijegom.

 

Zahvalivši se na velikom odzivu medija, predstavnik organizatora Croatiastudio d.o.o., Željko Kozina, istaknuo je da za koncert vlada nezapamćen interes.

Govoreći o impresivnoj karijeri Zdravka Čolića, prisjetio se Čolinih nastupa od soliste na Šlageru sezone, preko pjevača u grupi Ambasadori i Korni grupi, do njegove uspješne solo karijere.

Posebno je istakao Čolinu susretljivost prema medijima i fanovima i strpljivost pri davanju izjava, fotografisanju i direktnoj komunikaciji, što je odlika istinskih zvijezda.

“Uistinu smo rado podržali ovaj izniman projekt u svojstvu generalnog sponzora jer je riječ o jednom zaista velikom muzičaru. Ovo je samo jedan od načina na koji HT Eronet ulaže u zajednicu u kojoj djeluje i posluje”, kaže Lavinija Tadić iz Odjela za korporativne komunikacije.

Muzičar koji iza sebe ima uistinu zavidnu karijeru i jedan je od najpopularnijih regionalnih izvođača izrazio je veliko zadovoljstvo što se nakon šest godina vraća velikim koncertom u Mostar za koji ga vežu uspomene na drage ljude, prijatelje, poznanike i fanove, obećavši koncert za pamćenje u trajanju od tri sata u kojem će “proći” kroz pjesme i hitove s početka karijere pa sve do posljednjih uspješnica.

 

Izvor: Klix.ba