“Ja sam odredjenu kvotu ispunila. A, vi?”, ovako je svoj status na FB profilu započela Dajana Bojić sa ciljem podrške malim proizvođačima i zanatlijama koje je pandemija Covid19 najviše ekonomski pogodila.

Dragi prijatelji,
Znate li zanatlije koji stvaraju čuda? Muzičare ili možda trenere, terapeute, kozmetičarke, šminkerke, frizerke ili maserke? Ugostitelje, cvjećarke, vlasnike malih radnji ili malih biznisa?

Sada neki od njih možda imaju borbu za opstanak, pa ako je moguće, kupujte od njih. Kupujte svaki božićni poklon od poznanika, da ga podržite!
Od komšije koji nešto proizvodi i nudi, direktno od umetnika, od muzičara koji prodaje CD-ove, kupujte vaučere za smeštaj, podržite prijatelja koji nudi nešto na internetu.

Neka novac teče među ljudima, čiji opstanak i praznici zavise od nas, a ne od velikih multinacionalnih kompanija.Tako će više ljudi imati sretan Božić.

Ako se slažete, kopirajte tekst odavde i stavite ga na oglasnu tablu. Stavite u komentare ispod posta prijatelje koji nude nešto lijepo i dobro ili ih samo preporučite.

Pažnja je za njih već poklon. Pošaljite ovu poruku na što više mjesta!

 

Izvor: SeeSrpska