Mlađe možda je slađe, ali što smo stariji, to više cijenimo neke druge kvalitete koje najčešće ne dolaze u paketu s onim mlađima…

1. Poželi li nositi bradicu, neće izgledati nimalo smiješno.

2. Kada skine majicu, ne izgleda kao dječak. Ništa ne zrači muževnošću poput dlakavih muških prsa.

3. On posjeduje usisavač, peglu i perilicu za suđe, i zna kako ih upotrijebiti.

4. On je prestao biti ljubomoran godinama prije. I on već odavno shvaća da pokazivanje ljubomore izgleda jedino tužno i jadno, nikako seksi.

5. On tačno zna šta želi i neće gubiti vrijeme s vama ako to niste vi. On nema vremena za gubljenje.

6. Njega neće uhvatiti napad panike zbog upoznavanja vaših roditelja. On se naupoznavao roditelja u životu.

7. Puno će se bolje slagati s vašim roditeljima samim tim što je bliskiji njihovoj dobi od vas. O da, on i vaš tata uživat će zajedno u slušanju rock megahitova.

8. On itekako dobro zna kako zadovoljiti ženu. Jer ljubavne i seksualne vještine dolaze s iskustvom, a on ga ima sigurno više od frajera s faksa.

9. Njega nije briga što se niste stigli izdepilirati. On se nagledao toliko nedepiliranih izdanja kakva ne možete ni zamisliti.

10. On neće dramiti o tome koliko su kondomi neudobni. U svome je životu sigurno prošao i strah od polno prenosivih bolesti i strah od neželjene trudnoće, i ne želi to ponovno iskusiti.

11. On ima svoj život, svoj posao, svoje prijatelje. Što znači da se neće u svakom slobodnom trenutku uvaljivati vama i vašim frendovima. Dapače, sa zadovoljstvom će pristati da i vi i on uživate svako u svojim sitnim radostima.

12. Možete biti sigurni da vas neće iznevjeriti. Na bilo koji način. Jer on se naživio svega i svačega i ako se odlučio skrasiti s vama, vjerujte nam da to nešto znači.