Bliži se drugi po redu “OK fest” na lokaciji najstarijeg nacionalnog parka u zemlji – Sutjesci, na Tjentištu, koji će biti održan od 3. do 5. jula.

 

 

Stoga smo pitali organizatore da li su smještajni kapaciteti popunjeni, kolika je zainteresovanost, te da li je sve spremno za početak festivala.

Podsjećamo, u festivalskom dijelu programa za posjetioce prvog dana sviraće “Zabranjeno pušenje”, “Elemental” i “Brkovi”. U subotu, 4. jula sviraju “Eyesburn”, “Bad Copy”, te “Rundek Cargo Trio”. Posljednja noć festivala rezervisana je za “Električni orgazam”, “Darkwood Dub” i “Hladno pivo”. Ulaz na sve koncerte je besplatan. Za neupućene, “OK fest”, festival je koji je nastao iz “Kampa prijateljstva”, smišljen kao vid promocije omladinskog i eko turizma, tako da pored muzičkog nudi mnoge druge sadržaje u okviru zabavno-edukativnih zona.

“Zainteresovanost  za  naše  pakete  ponude  je  premašila raspoložive  kapacitete.  Paketi  I  i  II  u  okviru kojih posjetioci u ponudi imaju smještaj u hotelu ‘Mladost’ i paviljonima na Tjentištu, prevoz, rafting i planinarenje su bukirani još prije nekih 15 dana i mjesta u ovim objektima više nema”, rekla je Branka Mihajlović, jedan od organizatora, dodajući da su u ponudi još boravak u “OK kampu” i kombinacija sa prevozom kroz paket III, kao i ostali paketi, o čemu zainteresovani mogu više da se informišu na sajtu festivala www.okfest.net.

“Posebno  nas  raduje najavljeni dolazak velikog broja posjetilaca iz Srbije, Slovenije, Hrvatske, Crne Gore, koji su prepoznali ne samo kvalitet sadržaja samog festivala, već i posebnost i specifičnost mjesta gdje se isti realizuje”, rekla je Mihajlovićeva, koja je istakla i to da su  “OK fest” i “Exit”  u okviru zajedničke saradnje pripremili specijalnu ponudu.

“U pitanju su posebni paketi u  kojima  se  posjetiocima  ovogodišnjeg  ‘OK  festa’  na  Tjentištu  nudi  mogućnost  kupovine  paketa  (ulaznica+kamp) za “Exit” i “Sea Dance” (Exit + Sea Dance) po vrlo povoljnim uslovima, već od 135 KM”, kaže Mihajlovićeva, pozivajući publiku da od Tjentišta, preko Novog Sada pa sve do plaže Jaz uživa u provodu ovog ljeta, koji garantuju odlični sadržaji i lokacije.

Organizatori “OK festa” još ranije su isticali kako je cilj vratiti mlade iz cijelog regiona u fantastični prirodni ambijent Nacionalnog parka Sutjeska, koji je prije pola vijeka sadržajima i ponudom bio namijenjen upravo njima i koji je stvaran od strane mladosti nekadašnje države, a ovaj put poručuju da ih spremni i sa ljubavlju očekuju 3. jula.

Izvor: Nezavisne novine