Ovogodišnji sedmi po redu Nektar OK Fest održaće se od 13. do 15. avgusta na dobro poznatoj lokaciji, Tjentište – Nacionalni park Sutjeska.

Odluku o promjeni ranije najaveljnog termina, koji je planiran za juli mjesec, organizator je donio nakon obavljenih razgovora sa nadležnim institucijama i objavom preporučenih epidemioloških mjera za organizaciju masovnih događaja na otvorenom.

– Nakon više od godinu dana, epidemiološka i zdravstvena slika u našoj zemlji, regiji, Evropi i svijetu, daje nam mogućnost da se vratimo na dugo isčekivane događaje i festivale, naravno uz poštovanje svih epidemioloških mjera koje su na snazi. Na našu i vašu veliku radost, konačno je vrijeme za muziku, zabavu, live nastupe. Vrijeme da zajedno uživamo u još jednoj OK avanturi na Tjentištu, evociramo uspomene i stvaramo nove – kažu organizatori.

Na tri festivalske scene publika će ove godine biti u prilici da uživa u nastupima najpoznatijih imena domaće i regionalne scene. Ranije najavljeni nastupi stranih izvođača prolongiraju se za narednu godinu, imajući u vidu da je zbog posebnih uslova koji važe za putovanja i ulaske u zemlju državaljana iz pojedinih zemalja, njihov dolazak logistički teško izvodiv.

Međutim, dobre zabave na Tjentištu zasigurno neće nedostajati. Za najbolju atmosferu i povratak u dugo isčekivanu „normalnost“ biće zaduženi: Van Gogh, Bajaga i instruktori, Hladno pivo, Goran Bare & Majke, Zoster, Darko Rundek & ekipa, Brkovi, TBF, Kanda, Kodža i Nebojša, Buč Kesidi, M.O.R.T., Moreuz, čiji nas nastupi tokom tri festivalska dana očekuju na glavnoj sceni.

I ove godine za našu najvjerniju publiku, OK kampere, pripremili smo poseban program na njima omiljenoj sceni u OK kampu. Za nezaboravne nastupe i sjajnu energiju dnevnih nastupa, koji ovaj festival čine drugačijim od drugih, zaduženi su: Ritam nereda, Love Hunters, Mortal Kombat, Who See, Atheist Rap, Marčelo i Napeti quintet.

Festivalski kamp i ovoga puta otvaraju dan ranije tj. 12. avgusta.

Na „OK Summer“ sceni kod bazena na Tjentištu, gdje uz odlične ritmove publika uživa u dnevnom programu, kao i na „OK After Party“ u OK kampu gdje publika u najboljoj atmosferi dočekuje najljepše zore na Tjentištu, očekuju nas nastupi najpoznatijih imena regionalne elektronske scene.

Prvog festivalskog dana, u petak 13. avgusta, za dnevnu, ali i noćnu atmosferu na oba stage-a zaduženi su Siniša Tamamović i Alexander G. Vrhunskih ritmova neće nedostajati ni dugog festivalskog dana, u subotu 14. avgusta, gdje će publiku u okviru dnevnog programa „OK Summer Stage-a“ u pojačanom sastavu zabavljati Mladen Tomić, Toni Juranović i Nebs Jack.

Po završetku programa na glavnoj sceni Mladen Tomić i Toni Juranović nastaviće da zabavljaju publiku na „OK After Party“ u OK kampu. Finiš festivala, u nedjelju 15. avgusta obilježiće nastup Marine Karamarko na „OK Summer“ sceni, te Marka Nastića i Petra Dundova na „OK After Party“.

Svi ranije kupljeni paketi i aranžmani za boravak na festivalu, važiće i za nove datume. Publika kojoj novonajavljeni datumi održavanja festivala ne odgovaraju i nisu u prilici da nam se pridruže, ima mogućnost povrata novca za ranije izvršenu kupovinu. O svim uslovima povrata u zavisnosti od kupljenog paketa publika će biti informisana na zvaničnoj festivalskoj stranici www.okfest.net . Uskoro donose i info o početku prodaje paketa za ovogodišnji Nektar OK Fest na Tjentištu.

 

 

Izvor: Srpska info