Popularni Novljanin Vlado Georgiev poslije izdavanja CD-a “Daljina” vrijedno radi na promociji ovog odličnog albuma, ali na drugačiji način od većine svojih kolega. Vlado je tek po izdavanju albuma održao koncerte u Beču, Trebinju i tradicionalne na Kanli Kuli u rodnom gradu… Ovih dana popularni Barba nastavlja takozvani Clubbing tour u okviru koga je posjetio brojne gradove i klubove u regiji od Subotice, Loznice, Valjeva, Tuzle do Beograda gdje je sinoć i večeras gost na rođendanu popularnog kluba “Kasina”.

S obzirom na to da je kod publike album “Daljina” izazvao pozitivne komentare, zanimalo nas je šta je sledeće što priprema za svoje fanove.
Snimam spotove, polako ga promovišem, ne žurim u promociji, želim da to bude što suptilnije i što manje napadno i da ljudi polako, bukvalno dođu do onoga što sam ja pokušao kada sam radio CD“, bio je iskren pjevač za Exkluziv.
Ono što priželjkuje u budućnosti jeste duetska pjesma, a s obzirom da mu inspiracije za tekstove i muziku ne nedostaje ne sumnjamo u ostvarenje ove njegove želje.

Dok Vlado priprema nove spotove, jedino što ostaje je da svi njegovi ljubitelji uživaju u snimcima novogodišnjeg specijal izdanja emisije “Veče sa Ivanom Ivanovićem” u kome je izveo nekoliko novih pjesama.

http://www.youtube.com/watch?v=CRBCe8mDn40