Foto: www.visitmycountry.net

U predstojećim zimskim danima naša redakcija se odlučila da vikendom u rubrici “Fotografija dana” donese po jednu fotografiju i kratku priču o poznatim zimskim centarima u regiji i šire.

Za početak donosimo fotografiju sa najpopularnijeg i najposjećenijeg zimskog centra u BiH i Republici Srpskoj, olimpijske ljepotice Jahorine na kojoj je prošlog vikenda otvorena ovogodišnja zimska sezona. U Olimpijskom centru Jahorina, koji je sinonim za skijanje, obavljene su sve pripreme za početak zimske sezone sa svim svojim uslugama i sadržajima, a domaćini izražavaju nadu da će ove godine imati više snijega, ali i gostiju. Od važnijih pripremnih radova u ovom centru treba istaći punjenje akumulacije za vještački snijeg, ali i remont uređaja koji obezbjeđuju nesmetano funkcionisanje ski staza i liftova.

Sigurno je Jahorina prvi izbor svih Hercegovaca, kako zbog ponude koja je uvijek primamljiva tako i zbog relativne blizine, jer do ovog ski cetra dovoljno je tri ili četiri sata vožnje u zavisnosti iz kog kraja naše regije polazite na put.