Kontraverzni vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, koji na svom instagram profilu slobodno možemo reći svakodnevno zabavlja stotine hiljada pratilaca danas je objavio snimak leta svojim helikopterom iznad Hercegovine.

Mitrović je ovom prilikom napisao Evo zašto ljubomorno zavidim pticama. Približavam se Trebinju i nadlećem ovu prelepu Hercegovinu, da imam krila ne bih se ni spuštao niže nego što moram!“.

Ovaj kontraverzni biznismen je proteklih mjeseci iz dana u dan šokirao javnost svojim izjavama i objavama na društvenim mrežama o svom izumu lijeka protiv korone, izumu raketnog skejtborda, a komentari su uvijek podijeljeni, od oduševljenja do potpunog razočarenja i ignorisanja.

Blizak svakoj vlasti u Srbiji u proteklih više od dvije decenije Mitrović je izgradio medijsko carstvo Pink, a ono po čemu je prepoznat i van Balkana jesu njegove forme rijaliti emisija.

Poznata je činjenica da je blizak sa jednim biznismenom iz naših krajeva, a šta ga tačno dovodi u ove krajeve saznaćemo uskoro.

HP, jul 2020.