Novi spot Saše Kovačevića je mini filmska priča za pjesmu “Prevarena” i zaista obara s’ nogu. Zanosna crnka je dala potreban impuls zavodljivosti ovom spotu i ostavila sve gledaoce bez daha. Saša Kovačević nas je još jednom oduševio fantastičnom pjesmom i nevjerovatnim spotom.

Pop zvezda Saša Kovačević objavio je spot za svoju novu pesmu. Pevač je izabrao poznatu produkcijsku kuću “Atlas” i Maroko kao novu lokaciju, gde su snimani filmovi i serije poput čuvenog “Gladijatora”, “Igre prestola”, “Ben Hura” i mnogih drugih.

Da zaista snima najbolje spotove u regionu, dokazao je i ovog puta, tako što je za ovu pesmu snimio praktično mini-film.

Za ove filmske scene, Saša je oformio najbolju rediteljsku ekipu, a kao i na svim prethodnim projektima, i ovog puta je imao je veliku pomoć svog brata Radeta, koji je bio zadužen za sveukupnu perfektnost.

U ulozi “prevarene” devojke za kojom Saša traga, pojavljuje se prelepa manekenka Maja Marčić – trenutno najlepša Srpkinja. Zanosna crnka je dala potreban impuls zavodljivosti ovom spotu i ostavila sve gledaoce bez daha.

Najbolju muziku i dalje slušajte na vašem PADRINO RADIJU, a spot za pjesmu “Prevarena” pogledajte i poslušajte na linku ovdje:

HP / novosti.rs