Prva u nizu anketa koju smo objavili na našem portalu u petak 7. februara privukla je veliku pažnju naših pratilaca. Prema Google Analytics stranica na kojoj je postavljena anketa imala je 21.184 posjeta.

Zbog specifičnosti pravila ankete koje smo odredili (da se sa jedne IP adrese može glasati samo jednom u 24 časa) odgovor na pitanje “Ko je po vašem sudu najbolji načelnik odjeljenja trebinjske gradske administracije” dobili smo 5.650 puta.

Posjetioci ankete većinom su bili stanovnici Bosne i Hercegovine, njih preko 61%, a glasalo se još iz Srbije, Sjedinjenih Američkih Dražava, Velike Britanije, Hrvatske, Nizozemske, Austrije, Njemačke …

Prema očekivanjima, najviše posjetilaca je sa područja Trebinja (njih više od 45%), a podatak da Google Analytics nije prepoznao lokaciju za 3.945 posjetilaca upućuje da je ovaj procenat još veći, kao i da u ovim “ne prepoznatim” posjetiocima pronalazimo posjetioce iz ostatka istočne Hercegovine (zbog problema da Google locira korisnike interneta sa našeg područja).

Glasalo se iz Banjaluke, Beograda, Zagreba i drugih gradova.

Najveći broj vaših glasova osvojio je trebinjski načelnik Odjeljenja za opštu upravu Nenad Milićević koji je sakupio 1.888 vaših glasova (33,43 %). Drugo mjesto u anketi zauzeo je Đorđe Miljanović sa 1.574 vaših glasova (27,86%), dok je treći po vašem izboru bio Bojan Čvoro sa 1.510 vaših glasova.

Ova tri trebinjska načelnika su se tokom ankete smjenjivala u vođstvu, a presudili su glasovi u posljednja dva dana ankete kada je i registrovano gotovo 11.000 vaših posjeta.

Kako smo i najavili gost “Jutra sa Padrinom” ovog jutra bio je po vašem izboru najbolji načelnik odjeljenja trebinjske gradske uprave Nenad Milićević.

Odgovore na pitanja kakve utiske je ostavila anketa na njega i kolege u gradskoj upravi, šta je aktuelno u resoru koji vodi, ko je uopšte Nenad Milićević, šta misli o radu u realnom i javnom sektoru, koji je po njemu najveći uspjeh na aktuelnoj poziciji, te gdje sebe vidi u budućnosti poslušajte i pogledajte na snimku gostovanja pobjednika ankete u programu Padrino radija:

Pratite i dalje naš portal, a već od danas poslijepodne do narednog četvrtka biće vam dostupna naša nova anketa sa takođe zanimljivim pitanjem na koje ćete odgovor dati upravo vi, jer mi smo “portal i radio koji slušaju isključivo vas”.

 

 

HP, februar 2020.