Gost u studiju Padrino radija danas je bio Jovan Jovanović, talentovani mladi glumac iz Trebinja.

Sa ovim mladim, skromnim i veoma pozitivnim glumcem smo razgovarali o njegovim dosadašnjim ulogama i planovima za naredni period.

Jovan,  od skoro diplomirani student ” Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu ” u klasi čuvenog glumca i profesora Dragana Petrovića Peleta kaže da je porozišna sezona koja je na izmaku bila veoma uspješna.

Bilo je dosta gostovanja i predstava u matičnom pozorištu, nadam se da će tako biti i u narednom periodu “.

Jovan se kaže, do sada oprobao u potpuno različitim ulogama, a uloga u seriji “Senke nad Balkanom” iako mala bila je kasting za onu koja je došla kasnije, a to je uloga u seriji “Žigosani u reketu”, čiji je producent Dragan Bjelogrilić  i Kobra film.

Snimanje serije je bilo veoma zanimljivo kaže Jovan i dodaje da je bilo logično da on kao neko ko je u Trebinju trenrao košarku igra ulogu košarkaša Žirafe.

” Konačno se moja visina isplatila “ , kaže kroz šalu i dodaje da mu tada niko nije prebacivao i prigovarao što je visok skoro dva metra.

U karatkom razgovoru za Padrino radio Jovan je još rekao da se  nada da će neke scene nove sezone serije “Žigosani u reketu”  biti snimane i u Trebinju.

Iako kraj pozorišne sezone nagovještava odmor, Jovan ne odmara nego vrijedno radi na novim projektima. U toku je priprema uloge košarkaša  Žirafe u nastavku serije “Žigosani u reketu”, te snimanje nove sezone “Vojne akademije”.

Osim toga Jovan igra i u pozorišnim predstavama, pa već sutra putuje u Andrićgrad u Višegrad gdje igra predstavu Zvezdara teatra “Osama – kasaba u Njujorku”.

Ovaj skromni mladić se raduje svim novim ulogama i nada se gostovanju u njegovom rodnom Trebinju.

 

 

Cijeli razgovor sa našim današnjim gostom poslušajte na linku ispod:

 

 

 

 

HP, jun 2019.