Pročitajte šta Vam zvijede poručuju za avgust.

Ovan

Ljubav

Vatrena energija prve polovine avgusta vam odgovara – ovo vrijeme bi bilo odlično da se zbližite sa vašim voljenim bićem, da u vašu vezu uvedete više zabave, ali i strasti, kao i da češće provodite vrijeme van kuće u nekim zabavnim društvenim aktivnostima. Takođe – savršeno za zajednički odmor i opuštenciju. Ono što bi eventualno u ovom periodu moglo napraviti problem jeste obostrano izražen ego i potreba da i partner i vi sebe stavite na prvo mjesto. Ovakvi momenti bi mogli donijeti prolazne tenzije koje se ipak daju lako ublažiti sa više razumijevanja i obostranog kompromisa. Drugi dio mjeseca, iako neće u toj mjeri biti ispunjen zabavnim dešavanjima, takođe je prilično povoljan, jer ćete razmišljati, planirati i djelovati na isti način. Samo nemojte biti previše kritični jedno prema drugom. Usamljeni Ovnovi – period tokom druge dekade avgusta naročito podstiče adrenalin i čini da se zaljubljujete naglo, strasno i prilično burno. U trećoj dekadi mjeseca – jaka privlačost sa osobom sa kojom imate poslovni kontakt.

Posao

Prvi dio mjeseca će ili proći u odmoru ili u tom periodu nećete imati nikakve konkretnije poslovne akcije. Uglavnom će sve biti „na čekanju“, sa malo mogućnosti da realizujete iole konkretnije poslovne poduhvate. Drugi dio mjeseca donosi vam neuporedivo više aktivnosti, ali i naglo povećanje obaveza. Ipak, ovo je vrijeme kada možete pokrenuti nove poslove, nove dogovore i projekte. Odnos sa šefovima će se znatnije popraviti, a sa kolegama ćete imati intenzivniju saradnju i s vremena na vrijeme – nerviranje

Zdravlje

Manji problemi sa glavom, sinusima i pritiskom u prvom dijelu mjeseca. Drugi dio avgusta – sitnije tegobe koje se vezuju za varenje.

Bik

Ljubav

Iako će prva polovina avgusta donijeti neke fine momente sa voljenom osobom, ipak ćete u tom periodu imati par situacija u kojima ćete se osjećati kao da ste nepravedno u drugom planu i da je sve drugo bitnije od vas. Vi ste po prirodi neko ko je prilično trpeljiv i ne izbacuju vas situacije iz takta baš tako lako, ali sada se može dogoditi da reakcijom iznenadite voljenu osobu. Drugi diomjeseca donosi jednu smireniju energiju i veću povezanost sa partnerom – neće biti tako dramatičnih emotivnih klackalica, uglavnom ćete funkcionisati u nekom svom ustaljenom redu i rasporedu. Za slobodne Bikove je ovo dobar mjesec na ljubavnom planu. U zavisnosti od toga šta vas interesuje – da li samo provod i vruća ljetna avantura ili odnos koji je trajnije prirode – i jedni i drugi imaćete mogućnost da ostvarite svoje želje. Mnogo novih osoba će ući u vaš život u ovom periodu, a na vama je kakav ćete tip odnosa izgraditi sa njima. U svakom slučaju, nećete ostati usamljeni i ovaj mjesec će ostati u lijepim uspomenama za vas.

Posao

Dosta miran mjesec po pitanjima posla. Sitnije neugodnosti, promjene koje vam se ne dopadaju ili zategnut odnos sa nadređenima su mogući u prvom dijelu avgusta, ali ništa od ovoga se neće pokazati kao dugotrajniji ili kompleksniji problem po vas. Planovi, ideje ili novi poslovi koje pokrećete tokom ovog mjeseca imaće svoju pravu realizaciju na jesen. Dobar je period za privatnike da pospješe svoje poslovanje i povežu se sa značajnijim saradnicima. Finansijski – mirna i stabilna situacija.

Zdravlje

Manji problemi sa pritiskom, cirkulacijom ili žlijezdama mogući su u prvom dijelu avgusta. Takođe, u tom periodu vam je koža osjetljivija i skloni ste alergijskim reakcijama.

Blizanci

Ljubav

Ništa vam ne smeta i ne onemogućava vas da provedete jedan baš fin i opušten mjesec sa voljenom osobom. Energija između vas dvoje će se popraviti, lakše ćete se razumjeti, više uživati zajedno, a ne bi me iznenadilo da svaki čas nekuda lutate – ili po nekim kraćim putovanjcima, ili ako ništa drugo – da skoknete na po koje društveno dešavanje. Jedini problem koji se može dogoditi jeste onaj koji ćete vi napraviti – i to sakrivanjem nekih stvari od partnera. Istine mogu imati neugodan običaj da tokom avgusta same izađu na vidjelo, pa ukoliko baš ne morate – nemojte čuvati stvari za sebe….Čak ni u varijanti bijelih laži. Šta jeste – jeste, šta nije – nije i nema glava da vas boli. U drugom dijelu mjeseca ćete baš biti jedan skladan tim – gdje vi okom, tu druga strana skokom….i obrnuto. Oni koji su slobodni neka spreme osmijehe, šarm, harizmu i komunikativnost – lako ćete privlačiti poglede suprotnog pola i bez po muke ostvarivati nova poznanstva. Biće dosta strasti i vatre, biće dosta leptirića i zaljubljivanja….

Posao

Oni koji sarađuju sa vama neka pripreme živce, jer će im definitivno biti potrebni u prvom dijeluavgusta. Vi ćete biti u fazonu „lako ćemo“ i vjerovatno ćete kasniti sa svim obavezama. Kada budete „pritisnuti“ kritikom i prebacivanjem, izvlačićete se na šarm, a ukoliko to ne upali – raspravljaćete se sa tolikim žarom kao da ste stopostotno u pravu. Drugi dio avgusta će vas malo smiriti, shvatićete da nema više igranja i da morate ozbiljnije prionuti na posao. Solidan mjesecza vaše finansije.

Zdravlje

Uglavnom dobro zdravlje. Odgovaraće vam da budete više u pokretu, fizički aktivni. Drugi diomjeseca može donijeti manje probleme sa stomačnim dijelom.

Rak

Ljubav

Oni koji su u vezama i brakovima možda će u ovaj mjesec zakoračiti u nešto statičnijoj energiji i ne baš savršenom odnosu sa voljenom osobom, ali će se kako vrijeme bude odmicalo, ovo popravljati i sređivati. Ukoliko postoje neke situacije na koje je potrebno obratiti pažnju i riješiti ih – to ćete vjerovatno uraditi baš sada. Mnogi od vas će pokrenuti i neka nova pitanja, naročito u drugom dijelu mjeseca – i to ona koja se vezuju za definisanje i budućnost vašeg odnosa. Prosto rečeno – vrijeme je da se dogovorite možda oko početka zajedničkog života….ili nečega više….Ako ne bude nešto baš toliko ozbiljno, onda će to biti dogovori oko zajedničkog odmora…..Što se slobodnih Rakova tiče, vi skoro tokom cijelog avgusta imate more ljubavnih prilika. Te prilike idu i preko poslovnog segmenta i preko putovanja, i preko druženja i kontakata sa prijateljima, izlazaka. Čini mi se da ćete tokom ovog mjeseca biti življi nego inače, a istovremeno i spremniji da otvorite svoje srce ka novim ljubavnim izazovima…..

Posao

Poslovno – dosta korektno. Da, očekuju vas neki problemi sa kašnjenjima i sa papirologijom ali obzirom na to koliko imate obaveza – i nije vam zamjeriti. Brzo ćete shvatiti da baš i ne možete da se oslonite na kolege i saradnike – na riječima će biti jaki, ali na dijelu ne će gro posla pasti na vaša leđa. S jedne strane, to vam se ne dopada, ali sa druge – volite vi da dokažete i sebi a pogotovo drugima da ste zmaj kada je posao u pitanju i da ne postoji ono što ne možete završiti. Finansijski – stabilan period.

Zdravlje

Prvi dio mjeseca može donijeti manje probleme sa grlom, alergijama a starijim Rakovima – sa variranjem pritiska. Ostatak avgusta je povoljan po vaše zdravlje.

Lav

Ljubav

Te manje nejasnoće i sitne probleme koji se vuku već neko duže vrijeme u vašim partnerskim odnosima riješite tokom prve dekade avgusta, a onda se u potpunosti opustite i uživajte. Ovo će za vaše emotivne relacije biti divan period, samo ga nemojte pokvariti tom nekom vašom potrebom da od sitnice napravite dramsku predstavu. Umjesto toga, koristite benefite koje vam ovaj period daje – provodite se i zabavite sa voljenom osobom, samo vas dvoje ili u društvu prijatelja – jer tada će biti još zabavnije! U vrijeme punog Mjeseca u partnerskom polju, polovinom avgusta – biće nešto povišene energije – koristite je da napravite značajne promjene u vašem odnosu i nemojte se čuditi ukoliko vas baš u tim danima partner vrlo prijatno iznenadi! Oni koji su slobodni – vaše ljubavne želje mogu se realizovati baš sada. Potreba za ljubavlju će biti jaka, ali se mora priznati da će isto tako biti jaka i potreba za avanturom. Na volju vam – šta poželite, to ćete i dobiti! Bitno je da ćete vi uživati u svakom momentu!

Posao

Mnogo toga što uradite ili što pokrenete tokom avgusta daće svoje prave rezultate tek na jesen. Zato se nemojte voditi kratkoročnim ciljevima, mislite na svoju budućnost! Izražena kreativnost, dobre ideje, ambicioznost i potreba da izbijete u prvi plan sada će biti naglašeni kod vas. Dosta toga će vam polaziti od ruke, iako ćete najveći dio odraditi sami – na kolege i saradnike sada teško da možete računati. Po pitanju finansija – povoljne prilike i mogućnost da ojačate svoj novčani segment.

Zdravlje

Povoljna zdravstvena situacija. Stariji neka obrate pažnju na krvne sudove, pritisak, alergije. Takođe, nešto više računa kada je ishrana u pitanju – problemi sa probavom.

Djevica

Ljubav

Sa partnerom se ništa spektakularno neće dešavati, ali isto tako – neće biti ni neke posebne bliskosti između vas dvoje. Kod vas će biti primjetno nezadovoljstvo, koje ćete uporno potiskivati, ne želeći da uzdrmate prividni mir koji je trenutno prisutan. No, moguće je da će u nekim momentima ipak dolaziti do erupcije nezadovoljstva, rasprava koje će biti podstaknute bukvalno nebitnim sitnicama. Neke Djevice će u ovom periodu izlaz iz partnerske krize i loše komunikacije potražiti u tajnim aktivnostima – dopisivanju, flertovanju, a neki od vas – i u konkretnom ulasku u tajnu ljubavnu priču. Oni koji su slobodni tokom cijelog avgusta će imati ljubavne prilike – bilo da ćete vi biti inicijator dešavanja sa suprotnim polom, bilo da ćete privlačiti udvarače i one koji bi željeli da vas osvoje. Klonite se, ukoliko je to moguće, emotivnih priča sa osobama koje su zauzete jer biste se poslije početne, vatrene faze, mogli grdno razočarati. Venera u vašem znaku će privući ljubavne šanse – vaše je samo da odaberete one prave za vas.

Posao

Osjećaj neispunjenosti i nemogućnosti da pokrenete dešavanja u pravcu koji želite, pratiće vas tokom većeg dijela ovog mjeseca. Toliko obećanja, toliko tapšanja po ramenu, toliko kontakata sa važnim ljudima i onima od uticaja, toliko vašeg rada i truda – a opet sve stoji ili ide brzinom puža. Nemojte očajavati, za sve postoji pravo vrijeme, a vrijeme za velike poslovne promjene tek će se otvoriti pred vama. U drugom dijelu mjeseca vam sljeduje povećanje obaveza i mnogo više časova provedenih na poslu….

Zdravlje

Bićete nešto „na pola“ i što se energije i imuniteta i zdravlja tiče. Više se krećite, hranite se zdravije, odmarajte se. Potreban vam je i mentalni odmor….

Vaga

Ljubav

Avgušće za Vage u emotivnim partnerstvima biti jedan fenomenalan i pun uživanja mjesec, ukoliko samo jedan preduslov ispunite. A to je – bilo kakve ozbiljne ili komplikovane teme sa voljenom osobom treba zaobilaziti u širokom luku i usmjeriti se samo na opuštenciju, zabavu i dobre trenutke jedno sa drugim. Život i dnevne situacije će vam davati priliku da prođete kroz ovaj mjesec mirno i sa puno dobre energije, a vi sada gledajte da to ne uprskate. Izađite iz dosadašnjih ustaljenih okvira, jer oni su vas ionako samo pritiskali i opterećivali i otkrijte ljepšustranu života sa osobom koju volite! Za slobodne pripadnike ovog znaka avgušće uglavnom donijeti mnogo prilika za zadovoljstvo, za aktivan društveni život, za zabavu i prijatelje. Tokom cijelog mjeseca vi ćete imati ljubavnih prilika kroz ove segmente, i samo od vas zavisi da li ćete i kome dati priliku da vam se približi. Postoje ogromne šanse za započinjanje jedne lijepe i vruće ljetne ljubavi ili za avanturu, flert i opuštene odnose! Pa ko šta voli – neka izvoli!

Posao

Poslovno – uglavnom korektna situacija bez velikih tenzija i oscilacija. Planove koje ste odlagali, koji su čekali neko bolje vrijeme ili sa kojima ste bili u kašnjenju sada ponovo možete aktivirati, već tokom druge dekade mjeseca. Nešto više ćete morati da obratite pažnju na finansijski segment – iako tokom avgusta stoje vrlo dobre prilike za zaradu, bićete skloni nepromišljenim i rizičnim potezima što vam povremeno može donijeti čak i gubitke. Sa nešto više promišljenosti i analiziranja, ovo se može izbjeći.

Zdravlje

Prva polovina avgusta donosi dobro zdravlje, osim povremene osjetljivosti grla i manjih problema sa kožom. U drugom dijelu mjeseca moguće su manje stomačne tegobe.

Škorpija

Ljubav

U prvom dijelu avgusta će partner stalno podsticati da budete aktivniji, da više izlazite, više se družite, možda i da otputujete negdje. S jedne strane će vam to prijati, a sa druge – pomalo će vas umarati, ali ćete se truditi da se prilagodite voljenoj osobi. Vi ste osoba koja voli da s vremena na vrijeme bude u nekom svom malom svijetu sa partnerom, sklonjena od svih drugih – pa će vam ovaj period konstantnih „akcija“ pomalo teško pasti. Drugi dio mjeseca već donosi ono što vi lično više volite – opušteniju atmosferu, bez mnogo iznenađenja i planova u posljednjemtrenutku….i naravno – više intimnih momenata samo za voljenu osobu i vas….Ukoliko ste slobodni, bilo preko posla, bilo preko segmenta zabave, izlazaka i prijatelja – avgušće vam donijeti mnogobrojne ljubavne prilike i šanse da osvojite i budete osvojeni. Bilo da ste u fazonu ljetne avanture ili ste spremni za nešto ozbiljnije i dugotrajnije –svakako će vam se pružiti prilika da svoje želje i ostvarite….

Posao

Poslovni segment će biti pod pritiskom tokom većeg dijela avgusta. No, to nije onaj stravičan pritisak od kojeg ne znate gdje ćete i šta ćete prije, ovo bismo prije mogli da nazovemo podsticajnom presijom koja čini da vi od sebe izvučete ono najbolje i pokažete se u pravom svjetlu. Dosta toga možete uraditi i na jačanju postojećih pozicija, ali i na otvaranju vrata ka većem uspjehu, onih koja su do sada bila zatvorena za vas. Po pitanju finansija – bićete prilično zadovoljni svojim postignućima.

Zdravlje

Nikakvi veliki problemi, ali povremeno sitnice kojima ćete morati da posvetite pažnju. Malo cirkulacija kod starijih, malo problema sa kičmom i nesanice.

Strijelac

Ljubav

Mjesec naglašenih oscilacija u emotivnim i bračnim vezama kod Strelčeva. Kada je sve kako treba – odnos će biti savršen, mnogo ćete se smijati zajedno, uživati, ludovati, voljeti se, možda i putovati. U onim nekim drugim momentima – neće biti baš velikih svađa, ali će postojati tenzija, zvocanje, obostrana kritičnost i stavljanje sebe na prvo mjesto. Šta da vam kažem – gledajte da prvih trenutaka bude što više, a ovih drugih – što manje, daleko im lijepa kuća. Ne zaboravite da dosta toga sada zavisi od vas – što vi budete više prilagodljivi i opušteniji – i partner će. Slobodni – pred vama je mjesec dobre zabave, novih ljudi, novih ljubavi – mjesec u kojem ćete uživati, a ukoliko želite da pronađete „srodnu dušu“, pa i to će biti moguće..Vi ćete privlačiti svojom pojavom, osmijehom – gdje god da se nalazite, ali se mora priznati da je segment putovanja, inostranstva ili osoba koje dolaze sa puta i sa kojima se upoznajete – prilično naglašen. I Jupiter u vašem znaku kreće direktno – ostavimo prošlost i krenimo naprijed!

Posao

Standardna, ali dosta opuštenija poslovna svakodnevica vas očekuje u prvom dijelu avgusta. Ništa neuobičajeno – nešto povremene nervoze, nešto dobrih poslovnih prilika ali sve ćete vi to lako i sa dosta dobre energije završavati. Sve što je vezano za inostranstvo, saradnju sa stranim firmama, sa državnim i javnim preduzećima – ići će uglavnom baš kako treba. Drugi dio mjesecadonosi ipak više obaveza i užurbanija dešavanja, ali sa mnoštvom novih mogućnosti za vas, čak i za jačanje poslovnih pozicija.

Zdravlje

Prvi dio mjeseca je odličan (osim što biste mogli da povedete više računa o ishrani jer ćete biti skloni gojenju), drugi dio avgusta donosi neke sitnije tegobe i pojačanu dozu stresa.

Jarac

Ljubav

Da bi se u vašim emotivnim i bračnim relacijama sve sredilo, ispeglalo i došlo u neku normalu – vi ćete morati da budete mnogo otvoreniji za prijedloge od strane partnera, da prihvatite planove druge strane i da se zajedno otisnete u avanturu. To može biti putovanje, može biti promjena u vašem odnosu od koje ćete na početku zazirati, ali ćete ubrzo shvatiti da je odlična za vas kao par. Prosto – budite otvoreniji i sve bi trebalo da krene nekim finim tempom kod vas dvoje. Kod vašeg znaka trenutno postoji samo jedan pravi problem – a to je mogućnost ulaska u tajni odnos, ili ako ste već u nečemu tog tipa – znatno pojačanje brojnosti susreta, mnogo strasti i opijajućih momenata. Sve je to divno i krasno, ali ipak morate razmisliti šta je ono što istinski hoćete – da zadržite postojeći odnos ili – da li ste spremni da od ovog tajnog odnosa napravite javni (a šanse za to postoje od ovog mjeseca pa do kraja godine). Slobodni – u drugom dijelu mjesecaobavezno na put, obavezno u neke ljubavne akcije! Biće pravih prilika za vas!

Posao

Potreba za promjenama će biti izuzetno jaka. Dobićete mnogo obećanja, mnogo nagovještaja, mnogo „evo sad će samo što nije“ ali realno gledano – tek u drugom dijelu mjeseca postoje neke ozbiljnije šanse da se te promjene konačno i dogode. U fokusu će kod vas sada biti finansijski segment – neka bitna opterećenja ćete uspjeti da riješite, ali sa druge strane – postoji šansa da se otvore novi „frontovi“, pa morate biti oprezniji sa raspoređivanjem priliva. Pojačaće se saradnje sa stranim firmama i strancima.

Zdravlje

Iako će zdravlje biti dosta dobro, primjetno je da ćete tokom cijelog mjeseca biti pa….malo osjetljivi. Naročito na stres i stresne situacije.

Vodolija

Ljubav

Kao sve je odlično i sve funkcioniše, a vi nemate takav unutrašnji osjećaj. Zbunjivaće vas jer će vaši prijatelji i poznanici imati samo riječi hvale za vašeg partnera i generalno za vaš odnos, dok ćete vi unutar sebe osjećati pa…neku prazninu i neispunjenost. Preispitivaćete ono što vi želite, preispitivaćete ponašanja partnera, preispitivaćete dosadašnji tok vaše veze – u suštini, često ćete sebi zadavati glavolomke, bez ikakvih pravih odgovora. U ovakvim periodima i situacijama, kada nam u glavi baš i nisu „sve koze na broju“ ne treba donositi nikakve posebne i bitne odluke koje mogu uticati na vašu vezu. Umjesto toga, pokušajte da se više opustite i da samo uživate u zabavi sa partnerom, a nje će svakako biti. Za vas u ovom mjesecu važi – Udri brigu na veselje, pa se shodno tome i ponašajte….Slobodne Vodolije će biti obasute pažnjom suprotnog pola. Sve je to super i prijaće vam i možda se čak odlučite i da se upustite u nešto…ali to „nešto“ prijemiriše na trenutnu strast nego na pravu, istinsku ljubav.

Posao

Vrijedno radite i posvećeni ste poslu do maksimuma, svi vas nešto hvale i kuju u zvijezde, ali sve to ima neki kratkotrajan i polovičan efekat. U prevodu – mnogo buke, a pravih i konkretnih dešavanja – nigdje. Takođe, smeta vam što oni koji su glasniji od vas guraju sebe u prvi plan, a vaše zasluge i napori su nešto što se, prosto rečeno – podrazumijeva. Doduše, prijatelji i veze će vam pomoći da ostvarite neke saradnje, neke nove poslove, čak možda i da budete više prisutni u javnosti. Finansije – vrlo dobro.

Zdravlje

Čas ćete biti jako statični, čas vrlo fizički aktivni. Ovo drugo vam je zaista neophodno ukoliko želite da se osjećate dobro.

Ribe

Ljubav

Vrlo šarenolika situacija u vašim emotivnim i bračnim partnerstvima. Vaše zadovoljstvo će velikim djelom zavisiti od toga koliko ćete biti spremni i da se opustite, ali i da zatvorite oči pred nekim sitnim nesavršenostima ili ne baš pravim postupcima od strane voljene osobe. Dakle – avgust zaista daje odlične preduslove da uživate sa partnerom, ali prvo morate naučiti sebe da savršeno i idealno ne postoji ama baš nigdje na ovom svijetu i da se ne treba nervirati i sikirati oko nečega što ćete već koliko sutra zaboraviti. Bilo bi divno da ovaj period iskoristite za neko putovanjce sa osobom koju volite, jer biste samo vas dvoje, daleko od svih briga i problema – mnogo lakše pronašli put do pravog uživanja, prave opuštenosti i prave ljubavi. Ukoliko ste slobodni – polako će sve krenuti da se namješta u vašu korist. Ribe poslije dužeg vremena imaju prave mogućnosti da pronađu osobu sa kojom bi mogle osjetiti i ljubav, ali i trajati. Nema posebnih perioda, cio mjesec je vrlo dobar za vas!

Posao

Dobar poslovni period je pred vama. Mnogo toga će ići opuštenije nego inače – to ne znači da u poslovnom segmentu neće biti problema, već da vas oni neće doticati i moći ćete lako da ih riješite. Koliko god vam izgledalo u pojedinim momentima da se vrtite u krug, u suštini – ovo je mjesec koji će mnogim Ribama otvoriti vrata ka napredovanju i velikim pozitivnim promjenamana radnom mjestu. Kod nekih od vas će to krenuti odmah sada, drugi će morati da sačekaju jesen. Finansije – povoljan period.

Zdravlje

Manji problemi sa alergijama a starije Ribe bi mogle da provjere krvnu sliku. Drugi dio mjesecadonosi sitnije probleme sa probavom.

Izvor: banjaluka.com