Željko Joksimović će svoj veliki koncert održati u subotu, 9.6.2018. na Stadionu pod Bijelim Brijegom u Mostaru s početkom u 21 sat.

O velikom zanimanju za ovaj koncert govori i činjenica da je već rasprodata gornja tribina.

Zahvaljujući sponzorima koncerta, organizatori su omogućili niz pogodnosti za kupovinu povoljnijih ulaznica, posebno za studente i fanove iz drugih gradova.

Još samo danas je moguće kupiti ulaznice za donju tribinu po cijeni  od 20 KM, dok će od sutra biti po većoj cijeni.

U prodaji su i ulaznice FAN PIT-30 KM; VIP BACKSTAGE-35 KM i vrlo mali broj VIP GOLD po cijeni 50 KM (Uključeno piće dobrodošlice i finger food).

Ulaznice su u prodaji dostupne na info pultu Mepas Mall-a, poslovnicama agencije Globtour u gradovima Čapljina, Ljubuški, Nevesinje, Trebinje, Međugorje, Posušje, Konjic, Livno, Neum, Prozor-Rama i Široki Brijeg, te online preko kupikartu.ba

Poznato je kako se publika odlično provodi na njegovim koncertima, a tako će zasigurno biti i na ovom spektakularnom koncertu sa posjetiocima koji se očekuju iz cijele Bosne i  Hercegovine,  Dalmacije i Crne Gore.

Željko i njegov produkcijski tim obećavaju kako će napraviti pravi spektakl sa repertoarom njegovih najvećih hitova  iz bogate karijere.

Sve novosti o koncertu možete pratiti na facebook stranici organizatora https://www.facebook.com/PRimera.Mostar/?ref=bookmarks

Medijski partneri: portal Hercegovina Promo i radio Padrino koji će sutra najbržim slušaocima podijeliti karte za muzički spektakl.