Poslije uzbudljivog takmičenja u grupnoj fazi i četvrtfinala u ponedjeljak, koje je bilo praznik za sve ljubitelje malog fudbala, večeras od 20 časova i 30 minuta na stadionu malih igara “Aleksandar Masleša” u naselju Bregovi odigraće se obe polufinalne utakmice trebinjske “Olimpijade”.

 

Kao i godinama unazad ovo kvartovsko takmičenje u malom fudbalu (futsalu) okupilo je trebinjsku mladost, kako na terenu tako i na tribinama popularne “Brekane”. Viđena su i brojna imena iz svijeta fudbala koja su pojačala mlade ekipe, pa su terenom defilovali i bivši reprezentativci BiH, šampioni BiH i RS, te aktuelni igrači hercegovačkih fudbalskih ligaša. Posjećenost i zainteresovanost za ovaj događaj u Trebinju je izuzetna, a utakmice četvrtfinala je posmatralo više od 1500 gledalaca.

U četvrtfinalnim borbama ekipa Hrupjela je savladala Bregove (3:0), Tini Stanica je eliminisala Goricu (4:3), Mokri dolovi su deklasirali Gornje Hrupjele (6:1) dok je ekipa Donjih Polica slavila poslije penala protiv Donjih Hrupjela (2:2 – 4:3).

Večeras od 20:30, u prvom polufinalu, sastaju se Mokri dolovi i Hrupjela dok će od 21:20 snage odmjeriti ekipe Donjih Polica i Tini Stanice.

 

HP, jul 2015.