Grupa “Van Gogh” će 26. novembra u Belexpo centru u Beogradu proslaviti tri decenije svog rada i postojanja, najavio je danas organizator, promoterska kuća “Long Play”.

“Raduje nas što ćemo naš rođendanski parti kako i dolikuje, proslaviti zajedno sa publikom. Siguran sam, biće to vrela novembarska noć prepuna dobrog raspoloženja, posebnog ritma, kvalitetnog zvuka i glasnog horskog pevanja, noć u kojoj će publika i Van Gogh zatresti grad”, rekao je frontmen Zvonimir Ðukić-Ðule.

On je dodao i da će se tog 26. novembra zauvijek oprostiti od nekih pjesama koje su godinama unazad činile okosnicu njihovih set lista.

“Van Gogh” za 26. novembar priprema “nastup u dva čina”.

U prvom činu predstaviće se publici u akustičnom izdanju, dok je drugi čin rezervisan za “potpuno novi, nabrijani elektrik set benda”.

“Noć našeg rođendanskog slavlja biće i prilika da prvi put uživo odsviramo nama neke drage pesme, koje su tokom godina karijere ostale nepravedno zapostavljene. Nakon aktuelne turneje, pred nama je vreme, koje nas mami da se kreativno otisnemo u nekom za nas, skroz nepoznatom, a inspirativnom muzičkom pravcu”, kaže Ðukić.

Kao što i dolikuje rođendanskoj proslavi poklon je obavezan – uz svaku ulaznicu grupa “Van Gogh” poklanja svoj novi CD “Ako stanemo gubimo sve”.

Novina za fanove je personalizovana bilbord kampanja “Prvih 100 – na plakatu zajedno sa bendom!”, koja daje jedinstvenu priliku da se lice zainteresovanih fanova nađe uz članove “Van Gogha” na plakatima i bilbordima po cijelom Beogradu.

Tu mogućnost dobiće samo kupci prvih 100 ulaznica, koje se po ekskluzivnoj cijeni od 1.000 dinara mogu naći isključivo u prostorijama “Long Play”-a (Majke Jevrosime 42/18) od 3. oktobra, radnim danima od 10 do 16 časova.

Izvor: Nezavisne novine