/sponzorisana objava/

Atmosfera prošle sedmice je bila toliko uzavrela da smo za ovu, koja će biti još jača prognozirali elementarne nepogode u Kafanici.

Očekuje vas sedmica Uragan Irma Party-a, a krećemo, baš kao i Irma sa brodolomom. Srijeda – 20.09. Kafanica Brodolom party – za vas smo pripremili nevjerovatne promocije, boca Stock + 4 Koka Kole – 50 KM, Viljamovka + 4 Juice – 50 KM, Red Square vodka + 4 Energy B52 drink – 50 KM, to jednostavno može samo Kafanica!

Četvrtak nakon brodoloma odmaramo, a nastavljamo sa žurkama u petak! Dobro pozanti BL Party Team, zgodne, veoma prijatne i ljubazne hostese i Uragan Irma cocktail shooters po cijeni od 1 KM će ovaj vikend učiniti blago rečeno savršenim, a po prvi put u našem gradu će gostovati i dobro poznato ime regionske DJ scene, Banjalucki virtuoz za miksetom DJ MIKLA, zajedno sa atraktivnim hostesama, zabavljace vas i u petak i u subotu!

Na vama je samo da dođete, a mi cemo se pobrinuti da se ne pokajete što ste došli! Nase žurke se ne mogu opisati riječima, ni doživjeti slikom, jednostavno morate biti dio Kafanicinih party-a da bi ste doživjeli u punom smislu te riječi, nezaboravne zurke!

Čekamo vas na starom mjestu, vaša Kafanica!

 

 

HP, septembar 2017.