Kombinujte dva hranljiva sastojka koja sigurno imate u kuhinji i napravite sebi nešto što će biti od koristi vašoj koži. Brinite o sebi na najbolji mogući način. Napravite same kozmetički proizvod  i učinite da vaša koža zablista.

Da li ste ikada sanjale o tom danu kada ćete čitav dan posvetiti sebi, uživajući u opuštenoj kupki? Pretvorite snove u stvarnost  i to u svojoj kući sa kombinacijom kokosovog mlijeka i meda. Ne samo da će vas opustiti i osloboditi stresa, nego će i vaša koža biti mekša.

Kokosovo mlijeko ima dvostruku funkciju za vašu kožu, djeluje kao hranljiva susptanca i kao hidratantna krema, zahvaljujući vitaminu C, kao i proteinima. Med je veoma važan za kožu, takođe. On ima antibakterijska svojstva i obezbjeđuje da se koža ne isušuje, tačnije hidrira je.

Po želji možete dodati nekoliko kapi čistog esencijalnog ulja lavande. Dodavanjem lavande, opuštanje je veće.

Ali ukoliko si trudna, posavetuj se sa lekarom prije upotrebe ovakvog proizvoda. Ovo se odnosi i na osobe koje imaju neki zdravstveni problem.

Umirujuće kokosovo mlijeko sa medom

Sastojci:

1 činija organskog kokosovog mlijeka

2 kašike meda

5-10 kapi ulja lavande

Upustvo:

Sipajte kokosovo mlijeko i med u posudu srednje veličine. Dobro promješajte.

Ako želite smjesu možete staviti u mikrotalasnu na 10 sekundi kako bi se bolje i brže rastopio med. Onda sipajte smjesu u kadu punu tople vode. Dodajte kapi lavande, ako ih uopšte koristite i pomješajte vodu rukom.

opustajuca-kupka

Spremile ste kupku za predivan tretman. Sada se prepustite opuštanju.

Izvor: Wannabe Magazine