Kompanija HP media group d.o.o., koja je prije dvadesetak dana registrovana u Trebinju, postavila je juče na lokaciji uz most Ive Andrića prvi reklamni Led video displej u gradu na Trebišnjici.

 

Ovaj reklamni pano dimenzija 4 x 3 metra najnovije je tehnološko ostvarenje iz ove oblasti i postavljen je na samonosećoj “bilboard” konstrukciji. Uz čeoni displej navedenih dimenzija, koji je orjentisan prema samom mostu, na konstrukciji je postavljen i još jedan manji monokolorni displej dimenzija 3,20 x 0,30 metara koji reklamne poruke emituje prolaznicima koji na most Ive Andrića dolaze iz suprotnog pravca. U ponedjeljak ili utorak se očekuje trajno puštanje displeja pod napon, a od 9. maja planirano je da displej bude u komercijalnoj upotrebi.

Po riječima menadžmenta HP media group projekat video led displeja je samo djelić aktivnosti koje ova kompanija planira da realizuje primarno na području grada Trebinja i koji će prevashodno biti orjentisane na privredne i poslovne subjekte koji sjedište imaju u ovom gradu.

Jedan od dvojice vlasnika firme koja će u Trebinje nesumnjivo donijeti brojne inovacije na polju medija i oglašavanja već 15 godina živi u SAD. Za naš portal je rekao da se već deset godina bavi privatnim biznisom i preduzetništvom i da ga je ovaj projekat privukao kako bi i Trebinje dobilo adekvatnu medijsku grupaciju koja će održati korak sa tehnološkim dostignućima iz ove oblasti, te lokalnoj privredi omogućiti benefite kroz adekvatno i dostupno oglašavanje.

“Imam dobru reputaciju u svojim poslovnim krugovima, a za Trebinje sam se odlučio jer potičem sa ovih prostora, kao i zbog ljubavi prema ovom gradu i ljudima gdje živi moja brojna rodbina i prijatelji. U budućnosti planiram još neke projekte na ovim prostorima”, ističe Dejan Milošević za Hercegovina Promo.

Narednih dana HP media group na lokacijama užeg centra Trebinja postavlja 14 City light oglasnih površina, više nego što ih Trebinje do sada ukupno ima, te je u fazi opremanja sjedište firme i radio stanica simboličnog naziva “Padrino”, koja će izuzetno zanimljive sadržaje za početak emitovati putem interneta.

Uz sve navedeno ova medijska grupacija, koja će gotovo preko noći postati najveći medijski i oglašivački sistem u istočnoj Hercegovini, planira dalji razvoj i realizaciju brojnih projekata koji za cilj imaju osim pomenutih aktivnosti pod sloganom “MARKETING DOSTUPAN SVIMA” i brojne akcije koje će oplemeniti lokalnu zajednicu i dati podstrek malim preduzetnicima, ali i mladim ljudima u Trebinju i cijeloj Hercegovini.

Montažu i ugradnju led reklamnog displeja uradile su vrijedne ruke montera firme Antena Net iz Teslića, lidera u ovoj oblasti na području Bosne i Hercegovine.

Hercegovina Promo, april 2016.