Još osam dana je ostalo do isteka roka za prijave na prvi Izbor za Miss Istočne Hercegovine u organizaciji HP media group, Frizerske akademije FAIPA i Butika Stil iz Trebinja.

Dok na naše adrese pristižu vaše prijave i već sada možemo biti sigurni da će događaj pred nama dati novu kraljicu ljepote naše regije, još jedno podsjećanje da se sve zainteresovane djevojke mogu prijaviti 23. marta putem e-maila: [email protected] ili putem inboksa Facebook stranice/Fan page-a portala Hercegovina Promo.

Prijava se sastoji od 5 ličnih fotografija (od kojih 1 obavezno mora da bude fotografija cijele osobe, 1 mora da bude portret, dok 3 mogu biti po izboru – poželjno u različitim out-fit izdanjima).

U mjesecu aprilu slijedi glasanje putem interneta, u kome će moći učestvovati svi čitaoci i posjetioci portala Hercegovina Promo, a mjesec maj je rezervisan za gala finalno veče, kao i putovanje za finalistkinje i brojne druge prateće događaje.

Vrhunac manifestacije će okupiti brojne zvanice iz raznih segmenata javnog života, koji će uživati u nekoliko modnih revija koje će upriličiti finalistkinje, ali i u prigodnom zabavno-muzičkom programu, i drugim organizacionim iznenađenjima, a program finalne večeri će urediti i voditi Aleksandar Hršum, voditelj talk-show programa „Zabranjeni forum“ TV Pink i jedno od najgledanijih TV lica u BiH.

Foto: Ilustracija

Ne oklijevajte i prijavite se već danas, iskoristite priliku da vaše lice zablista na ovom reprezentativnom događaju, ali i iskoristite priliku da sebi omogućite i profesionalni angažman poslije samog izbora.

Više informacija možete saznati na linku OVDJE , te putem kontakt telefona 059 241 025 ili u direktnom kontaktu u HP media group u Trebinju, na adresi Kralja Petra I Oslobodioca 55, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

VIDIMO SE NA IZBORU NAJLJEPŠE DJEVOJKE ISTOČNE HERCEGOVINE!

HP, mart 2017.