Video sam te kako stežeš torbicu u redu na kasi. Ali ti mene nisi videla kad sam stavio prilog u crkvi.

Video sam te kako sklanjaš dete dok se mimoilazimo na trotoaru. Ali ti mene nisi videla dok sam glumio deda mraza u tržnom centru.Video sam te kako si se predomislila i nisi ušla u restoran jer je moj motor bio parkiran ispred. Ali ti mene nisi videla dok sam vodio sastanak za skupljanje pomoći za nastradale od zemljotresa.

Video sam te kako si zatvorila prozor i vrtela glavom dok sam vozio pored. Ali ti mene nisi videla dok sam vozio iza tebe kad si izbacila opušak kroz prozor od auta.

Video sam te kako sikćeš na mene kad sam se nasmejao tvojoj deci. Ali ti mene nisi videla kad sam nosio igračke deci bez roditelja.

Video sam te dok si buljila u moju dugu kosu. Ali ti nisi videla mene i moje prijatelje kad smo odsekli kosu za perike deci na zračenju.

Video sam kad si kolutala očima na naše kožne jakne i rukavice. Ali ti nisi videla mene i moju braću kad smo ih davali onima koji nemaju ništa.

Video sam te kako gledaš užasnuta u moje tetovaže. Ali ti mene nisi videla kako plačem kad su se rodila moja deca ili kad sam ispisivao njihova imena na svom srcu.

Video sam te kad si menjala traku u žurbi. Ali ti mene nisi videla kad sam se vraćao kući i svojoj porodici.

Video sam te kad si se žalila što su naši motori bučni. Ali ti mene nisi videla dok si menjala CD i prešla u moju traku.

Video sam te dok si vikala na svoju decu u autu. Ali ti mene nisi videla dok sam mazio ručicu svoje kćerke jer je sedela bezbrižno iza mene.

Video sam te dok si čitala novine ili mapu i vozila putem. Ali ti mene nisi videla kad sam stisnuo nogu svoje žene jer je rekla da skrenem na sledećoj raskrsnici.

Video sam te dok si jurila putem po kiši. Ali ti mene nisi videla mokrog do gole kože jer sam dao sinu auto da izvede devojku.

Video sam te kad si prošla na žuto jer si htela da uštediš par minuta. Ali ti mene nisi videla kad sam skretao desno.

Video sam te kad si mi presekla put jer si htela da uđeš u moju traku. Ali ti mene nisi videla kad sam sleteo s puta.

Video sam te kako nestrpljivo čekaš da moji prijatelji prođu. Ali ti nisi videla mene. Nisam bio tu.

Video sam te kako se vraćaš kući svojoj porodici. Ali ti mene nisi videla. Jer sam poginuo kad si mi presekla put.

Ja sam samo bajker. Čovek sa porodicom i prijateljima. Ali ti mene nisi videla.

Nadam se da nikada nećeš izgubiti nekoga na dva tocka. Čak i ako nas ne voliš, ne poštuješ nas, poštuj naša prava da vozimo ono što volimo i pusti par sekundi da bi se uverio da ti nismo na “tvom” putu!

 

Izvor: bhtrag.net / 6yka.com