Podznak u Vagi ukazuje na osobe koje u mnogim situacijama umeju da ostave dobar utisak na druge a naročito na osobe suprotnog pola.

Podznak Vaga često ukazuje na spremnost na brojne kompromise u cilju uspešnijeg održanja harmonije u međuljudskim odnosima pa se neretko dešava da ove osobe pristaju i na neke nepovoljnije kompromise koji nisu uvek najbolji za njih same. Podznak Vaga

Ove osobe umeju da uživaju u lepim stvarima, često su veoma kreativne i mogu imati veoma istančan ukus za umetnost. Svoja najdublja pozitivna osećanja nastoje da izražavaju istovremeno i na svoj originalniji način i dovoljno jasno. Vole da se druže sa ljudima koji su iskreni i spremni da pruže pravu prijateljsku podršku onda kada je to zaista potrebno pa su često veoma svesni toga koje osobe će smatrati prijateljima, koje će smatrati svojim velikim prijateljima a koje poznanicima.

Podznak u Vagi ukazuje na šarmantne osobe koje, u zavisnosti od drugih relevantnih pokazatelja, mogu ostvariti i veoma dobru stabilnost u slaganju u ljubavnoj vezi ili braku.

Planeta Venera može imati neuobičajeno značajan uticaj u ličnom horoskopu osoba kojima kojima je podznak Vaga.

Autor: Olivera Petković
Izvor: www.astrum.co.rs