Mjesec mart je stigao, a sa njim i vladavina Riba. Nekim znacima ovaj emotivan i sanjalački period neće odgovarati, dok će nekim znacima donijeti vatrenu ljubav.

Ako ste u vezi, ne brinite, onda će vam stvari biti još bolje nego ikada ranije. Dolaskom proleća, biće novih trenutaka ljubavi koje nikada nećete moći da zaboravite.

U nastavku pročitajte koje znake zodijaka očekuju dani ispunjeni ljubavlju!

Ovan

Kada se radi o ljubavi i promjenama na planu ljubavi, druga polovina mjeseca donijeće vam dugo očekivanu promjenu. Ulazite u odnos, tražite pravu osobu, a svaka nova ljubavna avantura vas je do sada razočarala. Taman kad ste pomislili da ćete ostati sami, upoznaćete osobu koja će vas toliko impresionirati da nećete znati kako da se nosite sa svim tim navalama emocija.

Strijelac

Ako ste u vezi, bez obzira da li je dugogodišnja ili ste u braku, ovo je pravi trenutak za vas. Uživaćete u vezi kao na samom početku. Iako ste u dugoj vezi, emocije ostaju jake i privlačnost među vama stoji na visokom nivou. Sa partnerom ste bolji nego ikada ranije, tako da možete biti počašćeni i romantičnim putovanjem u kojem ćete biti sami i moći ćete slaviti sve dosadašnje ljubavne uspehe.

Ribe

Ako ste spremni na avanturu punu ljubavi, bez sumnje je u martu treba prihvatiti! Da li će ova avantura biti kratkotrajna ili će se pretvoriti u nešto ozbiljnije, otkrićete sami, ali ćete se dugo sjećati ovog mjeseca.

Izvor: NOIZZ