Američki institut za boje Pantone, odabrao je 10 trendi nijansi za ovu jesen i zimu!

BLISTAVA ORHIDEJA (Radiant Orchid) – definitivno je boja godine prema Pantone institutu. Ovo je veoma upadljiva boja koja se da kombinirati s drugim nijansama, naročito plavim i sivim.

ALUMINIJ SIVA (Aluminium) – je pomalo futuristička boja koja služi kao kompleksna neutralna nijansa. Naročito je dobar izbor za uređenje enterijera.

MORSKA MAGLA (Sea Fog) – predivna ljubičasto siva nijansa koja se lako da iskombinirati s drugim bojama.

MORNARSKO PLAVA (Royal Blue) – klasična boja koja nikada ne izlazi iz mode. Naročito se uspješno da kombinirati s bijelom.

JARKA KOBALT PLAVA (Bright Cobalt) – plava s diskretnim zelenim podtonom, je suptilna varijacija tradicionalne kobalt plave.

AURORA CRVENA (Aurora Red)  je narančasto crvena nijansa, koja je pravi klasik među jesenjim nijansama, ona daje živost tradicionalno zagasitim jesenjim bojama.

ČEMPRES ZELENA (Cypress) – snažna i maestralna jesenja nijansa koja se odlično slaže s aurora crvenom.

SANGRIJA (Sangria) – predivna nijansa bobičastog voća koja pobuđuje osjećaj glamuroznih avantura i dalekih destinacija.

KONJAK (Cognac) – je najpopularnija nijansa smeđe za ovu jesen. Radi se o veoma toploj boji koja se lako kombinira s ostalim nijansama u paleti.

MAUVE IZMAGLICA (Mauve Mist) – ovo je vrlo elegantna i romantična svijetla ljubičasta nijansa u kojoj ćete se osjećati neizmjerno ženstveno. Najbolje ju je kombinirati sa Sangrijom ili Blistavom orhidejom.

ZAMAGLJENA ŽUTA (Misted Yellow) topla jesenja boja koja donosi zrake sunca u tmurne dane. Ova optimistična boja najavljuje proljeće koje dolazi nakon hladnih mjeseci.

Izvor: ljepota.ba