Danas je u Trebinju održana radionica povodom pripreme projekata za učešće na „Sarajevo biznis forumu 2014.“ Cilj radionice bio je da se daju osnovne smjernice i uputstva za izradu projekata, priprepremu potrebne dokumentacije, te informisanje o osnovnim linijama finansiranja putem BBI Banke.

Goste radionice pozdravio je predstavnik Gradske uprave Trebinje, načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Zoran Milošević, koji je tom prilikom kratko prezentovao prirodne potencijale Grada Trebinja.

Prema Miloševićevim riječima, današnja radionica bila je korisna za sve koji su zainteresovani za Biznis forum u Sarajevu, koji će se održati u periodu od 14-15 maja tekuće godine.

Objašnjavajući prednosti Foruma, Milošević je istakao da je to prilika za uspostavljanje kontakta i mogućnost za ostvarivanje investicija na području cijele BiH: „Sarajevo biznis forum pruža izuzetnu mogućnost ulaska stranih investitora kroz ulaganje u najperspektivnije oblasti u okviru cijelog područja Jugoistočne Evrope i područja BiH“ – rekao je Milošević.

 

Izvor: Grad Trebinje