Večeras počinje Božićni turnir u malom fudbalu na kome će igratu 13 ekipa kod seniora i 10 u konkurenciji veterana. Sve utakmice biće igrane u SD Miloš Mrdić.

U konkurenciji seniora ekipe su podijeljene u četiri grupe.

Grupu A čine “Bemiks”, “Bregovi” i KMF “Trebjesa” iz Nikšića, u B grupi su  “Restoran Kastel” iz Nikšića, “Elektroprivreda CG” i “Dom učenika”.

Grupa C: “Nevesinje”, KMF “M:TEL Kočani” iz Nikšića, “Gorica” i u grupi D “Hrupjela”, “Gornja Hrupjela”, “Kafanica” iz Bileće, “Neregela” iz Podgorice.

Veterani su raspoređeni u dvije grupe.

U grupi A su “Lokoportal”, “NOMI” iz Bileće, “Mokri Dolovi”, “Mesna industrija Goranović”, “Restoran Kastel” iz Nikšića, dok B grupu čine: “W-WIN” iz Nevesinja, “GBO Trebinje”, “Gučina”, “Luka gradnja” iz Nikšića i ekipa “Rekreativo”.

U prvoj utakmici večeras od 18 časova sastaće se veterani i to “NOMI” iz Bileće i “Restoran Kastel” iz Nikšića. Od 19:00 časova igraće seniori – KMF “M:TEL Kočani” iz Nikšića i “Gorica” iz Trebinja.

Treću utakmicu odigraće veterani. Od 20 časova sataće se “Mokri dolovi” i “Mesna industrija Goranović”.

Prvo veče turnira zatvoriće meč seniora u kom će se od 21:00 sat sastati “Bregovi” i KMF “Trebjesa” iz Nikšića.

Turnir organizuje JU “Trebinjesport”.

Branioci titule su Bemiks u kategoriji seniora i Lokoportal kod veterana.

Za najbolje ekipe i pojedince organizatori i pokrovitelji su obezbjedili bogat fond nagrada.

SENIORI 1 MJESTO 5.000 KM
VETERANI 1 MJESTO 1.000 KM

Za sve ljubitelje ovog sporta ulaz je slobodan sve do četvrtfinala, a nakon toga će se naplaćivati. Sve posjetioce očekuju nagrade iznenađenja, koje će obezbjediti sponzori turnira.

 

 

 

 

HP, decembar 2019.