Danas je u Gradskoj upravi upriličen tradicionali prijem za najbolje učenike srednjih škola iz Trebinja. Učenike je primio gradonačelnik Slavko Vučurević, zamjenik gradonačelnika Neđo Ćebedžija i načelnik  za privredu i društvene djelatnosti Zoran Milošević.

 

 

ucenici trebinje 1

Milica Bovan – najbolja učenica Tehničke škole, Milutin Spaić- najbolji učenik Gimnazije „Jovan Dučić“ i Miloš Lučić – najbolji učenik Ekonomske škole, razgovarali su danas u Gradskoj upravi o planovima za budućnost i njihovom daljem školovanju.

„Za učenike generacije i ove godine Gradska uprava će dati stipendije za prvu godinu u iznosu od 100 KM na mjesečnom nivou i naravno ostao sam otvoren za sve njihove potrebe tokom studiranja“, rekao je danas gradonačelnik Trebinja.

„Želim da se zahvalim gradonačelniku i čitavoj Gradskoj upravi što su nam omogućili adekvatne nagrade za naš rad i trud prethodne četiri godine i nadam se da ćemo opravdati njihovo povjerenje, istakla je danas Milica Bovan, najbolja učenica Tehničke škole u Trebinju.

Izvor: Grad Trebinje