Narodna biblioteka Trebinje u mjesecu februaru pokrenula je akciju kolektivnog upisa za srednjoškolce i to upola jeftinijom članarinom od redovne.

Naime, svi srednjoškolci iz našeg grada, mogu do kraja mjeseca februara da se učlane ili produže članstvo za samo 5КM. Članarina vrijedi godinu dana.

„Ovom akcijom željeli smo obradovati sve naše drage učenike srednjih škola, u vrijeme pandemije, kada se svi susrećemo sa brojnim izazovima i promjenama u načinu života i rada“, kaže Milosava Supić Vuković, direktor Narodne biblioteke Trebinje.

 

Ona je napomenula i da su kolektivno upisani svi učenici prvih razreda trebinjskih osnovnih škola, te da je ova akcija naišla na veliko interesovanje i đaka i nastavnika.

Narodna biblioteka Trebinje vrlo često tokom godine organizuje akcije učlanjenja, pa tako obraduje dame, penzionere, školarce, iako je godišnja članarina vrlo simbolična i najniža u okruženju.

Iz ove ustanove svakodnevno komuniciraju sa svojim korisnicima, osluškuju njihove želje i potrebe, čime se vode i prilikom nabavke novih naslova, ali i organizovanja različitih događaja.

 

 

 

HP, februar 2021.