U svrhu bolje informisanosti i kvalitetnije pripreme malih i srednjih preduzetnika koji su zainteresovani za podnošenje projekata u okviru USAID/SIDA projekta podrške lokalnom ekonomskom razvoju – GOLD, putem kojeg se preduzetnicima dodjeljuju grantovi/nepovratna sredstva do 50% vrijednosti ulaganja, Agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja organizuje radionicu na temu osnaživanja kapaciteta preduzetnika za podnošenje projektnih aplikacija pod nazivom „Principi i tehnike izrade projektnih prijedloga za USAID/SIDA GOLD projekat“

Ovim putem pozivamo sve zainteresovane privrednike koji ispunjavaju uslove za učešće u pomenutom programu da prisustvuju ovoj interaktivnoj radionici kako bi se na najbolji način pripremili za izradu svojih projekata.

Osnovne informacije o grant programu GOLD projekta i uslovima učešća, prevedene na naš jezik, možete naći na web stranici:  http://goldproject.ba/ba/?page_id=343.

Vrijeme održavanja radionice:

Srijeda, 17. decembar 2014. godine sa početkom u 10:00 sati

Mjesto održavanja radionice:Edukativna sala Agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća grada Trebinja, Stepe Stepanovića bb, Trebinje.

Molimo sve zainteresovane učesnike da svoje učešće potvrde na INFO broj telefona 059/245-470 (radnim danima od 07:00 do 15:00 sati)