Proteklog vikenda bokseri “Leotara” Marko Gašić i Bojan Škrivan učestvovali su na bokserskoj reviji koja je održana u Jezeru kod Banjaluke. Revija je održana pod pokroviteljstvom proslavljenih bokserskih imena i bivših svjetskih šampiona Slobodana i Tadije Kačara, koji su porijeklom iz ovog krajiškog mjesta i uz sponzorstvo srpskog fudbalskog reprezentativca Gojka Kačara.

Naši bokseri bili su uspješni polovično obzirom da je Bojan Škrivan izgubio na poene, a Marko Gašić pobijedio nokautom. Zahvalni smo braći Kačar koji su nas pozvali, zadovoljni smo organizacijom i kvalitetom borbi, te ohrabreni učinjenim, obzirom da je ovo jedan od prvih nastupa naših boksera od kada smo bočeli sa treninzima klasičnog boksa“,rekao je Maksim Bošković trener boksera Leotara.

U saopštenju za javnost koje smo dobili od kik boks i boks kluba “Leotar”, ovaj klub razmatra mogućnost da se mladi borci ovog kluba bore u bojama nekog od klubova iz Srbije kako bi im se pružila šansa da učestvuju na kvalitetnim takmičenjima u regionu i šire.

Svjesni smo da nemamo podršku grada Trebinja, a sponzora je sve manje. Smatramo da za dobrobit naših boraca i kluba, ali i trebinjskog sporta uopšte, moramo iznaći rješenja. Zadovoljni smo ovom sezonom, imamo kvalitet, imamo volju, imamo ime i prošlost, budućnost je ono što je izazov za nas. Biti sa najbojima, otvoriti nove mogućnosti našim takmičarima. Dolazi vrijeme velikih pobjeda” , kaže se između ostalog u saopštenju Kik boks i boks kluba “Leotar”.