Tipovi ličnosti koji privlače svaki horoskopski znak

Tipovi ličnosti koji privlače svaki horoskopski znak

Svako ima neki tip ličnosti, koja ga privlači, svi u nekome tražimo i prepoznajemo određene kvalitete, čak i ako toga nismo uvek svesni. Prema horoskopu, svaki znak je tipski orijentisan na sledeći način:

Оvan

Privlače vas tipovi koji izgledaju upadljivo i ekstravagantno (pirsing, tetovaža, visina), samouvereni su i imaju arogantno – nonšalantan stav (ne zanima ih ničije mišljenje).

Bik

Bikovi gaje posebne simpatije prema “micama” – privlače vas osobe mekog srca, nežne i osećajne, koje brinu o svim živim bićima i nikome ne mogu da naude.

Blizanci 

Mračni, misteriozni, sarkastični, zrače nekom pretnjom i obećanjem, izazivaju vas na sve načine – to su osobine vašeg tipa.

Rak 

Sviđaju vam se dragi, topli ljudi, u dodiru sa svojim osećanjima. A to vas često uparuje sa osobama koje su žestoko u problemu i treba im pomoć, koju im vi, naravno, oberučke pružate.

Lav

Sviđaju vam se tipovi sportskog izgleda i duha, puni energije, avanturistički raspoloženi, spremni da rizikuju, divlji u srcu koji sami postavljaju svoja pravila.

Djevica

Uspešni, organizovani, vođe koje znaju šta žele i preuzimaju inicijativu – privlače vas osobe koje imaju moć i njome prosto zrače.

Vaga 

Vagu privlače umetnički tipovi, individualci i ekscentrici. Buntovnik, romantičar i idealističi orijentisan, a još ako je i muzičiki talentovan – to je vaš tip.

Škorpija

Privlače vas raspoložene, upadljive, glasne osobe, koje se ponašaju spontano i deluju kao da se uvek dobro zabavljaju. Uz njih je sve sjajnije i uzbudljivije.

Strijelac

Strelac voli slične sebi – avatnuriste, spremne da se pokrenu u bilo kom trenutku i krenu u bilo kom pravcu, da eksperimentišu i uče. Vaš tip je otkačen lik, izuzetno društven i neuhvatljiv.

Jarac

Vas privlače ljudi koji čine da sve izgleda lako, kao mehurići u šampanjcu – to opušta vaš gard, relaksira vas i inspiriše i vraća vam radost i uzbuđenje življenja.

Vodolija

Volite inteligentne tipove, štrebere, intelektualno superiorne, koji su, pa, malo teški i nezgodni. To vas izaziva i motiviše.

Ribe

Privlače vas sposobni, spretni, inteligentni i emocionalno zreli tipovi – ulivaju vam sigurnost i znate da možete da se oslinite na njih.

 

 

Izvor: Wannabe magazin