Displej u Bileći

Grad Bileća dobio je prvi reklamni LED displej, lociran u samom centru ovog hercegovačkog grada, na raskrsnici ulica Kralja Petra I Oslobodioca i Peka Pavlovića.

Nova instalacija HP media group i partnera iz Bileće donijeće osvježenje na medijsko nebo ovog grada, a prepoznatljiv pristup u radu, koji podrazumjeva povezivanje platformi portala Hercegovina Promo i radija Padrino, koji je prepoznatljiv na prvoj ovakvoj instalaciji HP media group u Trebinju, biće aktuelan i u Bileći.

Pažljivo odabrana lokacija uz najfrekventniji magistralni put u Hercegovini (M-20) garantuje svim oglašivačima potpun marketinški efekat i vidljivost njihove poruke upućene širokom auditorijumu.

U narednom periodu bilećka LED platforma će biti multimedijalno unaprijeđena, a HP media grupa će fokus svog rada dodatno usmjeriti prema ovom gradu, koji svakako zaslužuje medijska rješenja prilagođena aktuelnom trenutku.

Uz instalaciju u Bileći, HP media grupa je započela i sa pružanjem usluga oglašavanja u Crnoj Gori. Sklapanjem ekskluzivnog ugovora za LED displej u Meljinama kod Herceg Novog započeli smo našu poslovnu avanturu i u susjednoj državi.

Ova oglasna platforma nalazi se na kružnom toku koji je svojevrsna kapija Hercegovine, jer upravo sa ove tačke svi putnici sa Jadranske magistrale nastavljaju svoj put prema Trebinju i ostatku naše države.

Odgovorni iz HP media grupe do kraja mjeseca jula pripremaju i završetak realizacije projekta objedinjavanja ponude oglasnih i medijskih platformi u svim gradovima istočne Hercegovine, pa će svi zainteresovani klijenti imati priliku da na jednom mjestu dogovore, uz stručno konsultovanje, marketinški nastup koji kroz više medijskih kanala pokriva područje cijele naše regije.

HP media grupa, medijski i marketinški lider u regiji istočne Hercegovine, od nedavno se nalazi na novoj adresi, u moderno opremljenim prostorijama, u Knez Mihailovoj ulici u Trebinju.

 

Ivana Kardum

HP, jun 2020.