HP media grupa iz Trebinja je odnedavno započela i sa pružanjem usluga oglašavanja u Crnoj Gori.

Sklapanjem ekskluzivnog ugovora za LED displej u Meljinama kod Herceg Novog započeli smo našu poslovnu priču i u susjednoj državi.

Uprkos pandemiji korona virusa, koja je značajno poremetila gotovo sve privredne subjekte i ograničila prekogranično kretanje ljudi i robe, odlučili smo se da ranije zacrtane ciljeve realizujemo i spremni dočekamo period poslije krize kada će svi naši klijenti imati privilegiju da na brojnim našim platformama na najkvalitetniji način proslijede poruku do željenog auditorijuma.

Ova oglasna platforma nalazi se na kružnom toku koji je svojevrsna kapija Hercegovine, jer upravo sa ove tačke svi putnici sa Jadranske magistrale nastavljaju svoj put prema Trebinju i ostatku naše države.

Na najprometnijoj saobraćajnoj tački hercegnovske rivijere i na površini od 15 metara kvadratnih svi naši klijenti imaju priliku da po izuzetno popularnim cijenama oglase svoje sadržaje i tako na najkvalitetniji mogući način skrenu pažnju na svoje proizvode i usluge.

HP media grupa u narednom periodu završava realizaciju projekta objedinjavanja ponude oglasnih i medijskih platformi u svim gradovima istočne Hercegovine, pa će svi zainteresovani klijenti imati priliku da na jednom mjestu dogovore, uz stručno konsultovanje, marketinški nastup koji kroz više medijskih kanala pokriva područje cijele naše regije, a zbog poslovnog ambijenta uzrokovanog pandemijom na čekanju je započeti projekat pružanja usluga u Hrvatskoj, tačnije susjednom Dubrovniku.

HP media grupa, medijski i marketinški lider u regiji istočne Hercegovine, od nedavno se nalazi na novoj adresi, u moderno opremljenim prostorijama, u Knez Mihailovoj ulici u Trebinju.

 

HP, jun 2020.