Svuda smo oko vas!

Najuticajniji medijski sistem u Hercegovini čine:

* najslušaniji radio u Trebinju Radio Padrino 90,8 MHz, sa udjelom slušanosti od preko 36% po anketi iz 2019. godine
* jedan od najčitanijih regionalnih internet portala Hercegovina Promo, sa preko 3 miliona posjeta u posljednjih godinu dana i više od 34.400 svakodnevnih pratilaca na Facebook društvenoj mreži
* LED video displej 4×3 metra u centru Trebinja, potvrđen kao najbolja “outdoor” marketing platforma u regiji
* mreža “outdoor” oglasnih površina – 14 City light i 10 bilbord površina koje su na usluzi našim klijentima
* tri web sajta, tri Facebook i jedna Instagram stranica, sa kojih svakodnevno donosimo novosti “sa ljepše strane Hercegovine”.

Omogućili smo i jedinu besplatnu wi-fi zonu u Trebinju (na lokaciji našeg LED displeja), organizovali i bili partneri brojnih sportskih, kulturnih i edukativnih događaja i manifestacija …

Uspostavili smo saradnju sa uglednim medijskim i marketinškim kućama iz šireg okruženja kako bi u našoj regiji podigli nivo kvaliteta usluga koje pružamo.

Uz sve pomenuto, ponosni smo na činjenicu da podržavamo rad brojnih sportskih kolektiva, kao i kulturnih i obrazovnih organizacija.

Posebno smo ponosni na činjenicu da ćemo i četvrtu godinu zaredom nagraditi i putem našeg LED video displeja i ostalih medija našeg sistema promovisati đake generacije trebinjskih srednjih škola.

Od mjeseca marta ove godine naše sjedište nalazi se na novoj adresi, u Knez Mihailovoj ulici u Trebinju, gdje smo u vlastitom prostoru površine 140 metara kvadratnih omogućili našem timu najkvalitetnije uslove za rad.

I to nije sve, uskoro vam donosimo novitete koji će potvrditi kvalitet našeg rada i našu poslovnu poziciju u regiji, kako u distribuciji dnevnih informacija, marketingu i promociji, tako i u novim djelatnostima koje uskoro postaju dio našeg sistema.

Vaša HP media group doo Trebinje

www.hpmediagrupa.com
www.radiopadrino.com
www.hercegovinapromo.com

 

/PR objava/

HP, avgust 2018.