Po prvi put na našem portalu organizujemo nagradnu igru, pod pokroviteljstvom “Staropramen” piva.

OSVOJI 4 x “STAROPRAMEN” POKLON PAKET

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da ste fan naše facebook stranice (tačnije da ste već jednom kliknuli “Like” na našem fan page-u) i da “like”-ujete post o nagradnoj igri, koji ćete pronaći na našem facebook profilu. Kada ste ispunili ova dva preduslova, potrebno je tačno da odgovorite na postavljena pitanja i pod rednim brojevima tačne odgovore pošaljete u naš facebook inbox (pošaljete poruku).

Vaše tačne odgovore možete slati u periodu od 14. januara do 14. februara 2013. godine. Četvoro najsrećnijih koji su poslali tačne odgovore, i ispunili pomenute uslove za učešće u nagradnoj igri nagradićemo poklon paketima sponzora. Pravo učešća nije geografski ograničeno, jer ćemo nagrade srećnim dobitnicima slati poštom na kućnu adresu. Imena srećnih dobitnika objavićemo 20. februara 2013. godine na našem web portalu i našoj facebook stranici. Sa jednog facebook profila možete poslati odgovore samo jednom u toku trajanja nagradne igre.

Pomoć u pronalasku tačnih odgovora potražite na našem portalu  (www.hercegovinapromo.com ).

NAGRADNA PITANJA:

1. Kako se zove selo u okolini Nevesinja u kome se nalazi najveća nekropola stećaka u Bosni i Hercegovini?

2. Kako se zove brdo iznad Trebinja na kome je izgrađena crkva Blagovještenja Gospodnjeg u kojoj je sahranjen pjesnik Jovan Dučić?

3. Na obodu kog kraškog polja se nalazi pećina Vjetrenica?

 

Očekujemo Vaše tačne odgovore.

Srdačan pozdrav,

Hercegovina Promo Team.