Blizanci su srećni kad razmjenjuju ideje sa drugima, Vage uživaju u provodu.

Ovan

Vole nove avanture sa partnerom pa može da postane čak i zavisan od seksualnih poduhvata. Voli da proba nove stvari, da ide na nova putovanja i drži ih uzbuđenje i želja za novim iskustvima.

Bik

Da bi bio srećan i zadovoljan, Bik mora da ima osjećaj sigurnosti u svemu što radi. On je praktičan i realan čovjek koji čvrsto stoji na zemlji i koji se ne zanosi nerealnim planovima. Zna što želi i kako to želi. Materijalna sigurnost mu je na vrhu liste životnih prioriteta.

Blizanci

Srećni su kad da razmjenjuju ideje sa drugima, to ih mentalno pokreće i žele da čuju drugačije mišljenje od svog. Zato su jako srećni kada upoznaju nove ljude. Inspirisani su drugima da dožive neka zabavna iskustva i da iskoriste što život može da ponudi.

Rak

Porodica im čini veliko zadovoljstvo i sreću. Ne mogu da zamisle da rade bilo šta osim da brinu o svojoj porodici, to ih najviše usrećuje.

Lav

Pripadnik ovog vatrenog znaka voli da bude u centru pažnje i tad je najsrećnini. On voli da je uvijek u pravu (čak i kad nije), obožava da prima komplimente na svoj račun, ali samo ako su iskreni. Ambiciozan je i nikad se neće zadovoljiti podređenim poslovnim položajem.

Djevica

Ako bismo mogli da ih opišemo u tri riječi, to bi bile praktičnost, analitičnost i marljivost. Srećni su kada moraju da riješe neki problem. Vole da riješe neke zadatke i kad imate obaveze. Bitno je da je sve savršeno oko njih i onda nemaju razloga za brigu, ali taj savršeni mir je teško postići.

Vaga

Ovo su vrlo društveni ljudi, koji život ne mogu da zamisle bez prijateljstva. Česti izlasci, zabave do kasnih sati i upoznavanje novih lica je nešto što ih usrećuje. Ne podnose jednoličan život i predvidljivu rutinu, a najgore od svega im pada samoća, zbog koje mogu da budu duboko nesrećne.

Škorpija

Ne podnose prosječan život uvek teže višim ciljevima u kojima mogu da iskažu veliku pronicljivost. Vrlo su ambiciozni i vole da budu na vrhu poslovne ljestvice, pa ih usrećuje svaki uspjeh vezan uz njihovu karijeru. Iskreni su i vole otvoreno dakritikuju kad uvide da neko u nečemu griješi, ali ako su pogrešno shvaćeni biće jako nesrećni.

Strijelac

Voli da zarađujete, ali i da troši novac. Jedino što nije u redu je što nemaju meru ni u čemu. Uvijek idu „na veliko“. Nije bitno odakle novac dolazi, dok god ga dobijaju. Vole da rizikujete i uvijek će prije odabrati da rade od kuće, a ne iz kancelarije. Vole svoju slobodu. Optimistični su i znaju da je kosmos na njihovoj strani i da će dobiti sve što zamislite.

Jarac

Imaju veliko poštovanje za porodicu i tradiciju. Bitne su im uspomene, proslave, porodični običaji. Rođendani svih bliskih ljudi se ne propuštaju, a i sami vole da slave svoj rođendan.

Vodolija

Najsrećniji je okružen prijateljima. Samoća ga jako pogađa i ne podnosi je. Oni se u svakom trenutku vole da osjećaju korisnima, žele nešto da rade i stvaraju, ponekad i u ime boljeg svijeta. Ne čudi što baš među njima ima mnogo inovatora, jer tako osjećaju da su učinili dobro, a to ih baš veseli.

Ribe

Lako grade emotivne odnose sa drugima. Kada osjete da nešto nije u redu sa porodicom ili bliskim ljudima, uznemire se. Imaju jako razvijenu intuiciju, pa dosta stvari predosjete. Ne oklijevaju da uzmu stvar u svoje ruke i da popriča o problemu, ako već ne može da ga riješi. To ih smiruje i usrećuje.

 

 

Izvor: Srpska info