До почетка кампање за локалне изборе, који се одржавају сљедеће године, трећепласирани кандидат на предсједничким изборима у Србији Лука Максимовић, односно Љубиша Прелетачевић Бели, бавиће се – форумом.

Како кажу у његовом тиму, интернет форум ће ускоро заживјети, а идеја је да са грађанима, симпатизерима и присталицама на овом мјесту размењује мишљења.

– Форум је урађен и ускоро га покрећемо. То ће бити мјесто где би људи, који су за исту причу као и ми, и који су је разумјели, могли да нам пишу и добијају одговоре како би избјегли порођајне муке које смо ми имали – причају сарадници Белог.

Међутим, како истичу, од странке нема ништа, а нема ништа ни од било каквог повезивања и организовања са било ким.

– Апсолутно не желимо ништа што личи на странку. Нећемо никоме да будемо вође, управо супротно. Жеља нам је да наведемо сваког да мисли својом главом и да себи буде вођа. Ово је посљедњи покушај да се мало размрдају сви, бар за сада. Можда васкрсне неки бољи и ефикаснији начин, да не кажемо бржи, јачи и бољи начин – кажу у Покрету “Сарму пробо ниси” (СПН).

Ова инвентивна и довитљива дружина на челу са Белим већ је регистрована као група грађана, и као таква ће изаћи и на локалне изборе 2018. године.

 

Извор: Блиц