Mnoge od vas ruževe mijenjaju često, zavisi o prigodi i raspoloženju, ali svaka žena ima jednu boju ruža kojoj će zauvijek biti vjerna.

Možda misliš da tvoj omiljeni ruž samo predstavlja boju koja najbolje stoji tvome licu, ali on mnogo govori i o tvojoj ličnosti.

 

Crveni ruž

Crveni ruž znak je moći i snage, a žena koja ga bira gotovo svakodnevno samopouzdana je i zna šta želi.

Drži do sebe i ne boji se loših komentara, ali u intimnim vezama znaju biti oštre i hladne.

Svijetloružičasti ruž

Žene koje najčešće biraju svijetloroze ruževe zaigrane su djevojčice koje vole isticati svoju romantičnu stranu.

Igraju na kartu ženstvenosti mudro i smjelo, i vole kada ih se smatra slatkima i nježnima.

Ruž boje mesa

Ruž boje mesa obožavaju klasičarke koje znaju što im dobro stoji i ne žele pretjerivati sa eksperimentima. Praktične su i organizovane i ne vole gubiti dragocjeno vrijeme na bespotrebne stvari.

Ruž boje fuksije

Vesele i vedre cure često s veseljem biraju ruž boje fuksije koji odlično naglašava njihovu iskričavu ličnost. Vole biti u trendu i dobivati komplimente na temelju izgleda.

Smeđi ruž

Žene koje su odane smeđem ružu za usne vole pomalo staromodne, retro stvari i nikako se ne snalaze s trendovima. Niti to žele.

Tamnocrveni ruž

Tamnocrveni ruž za svaki dan zaista je hrabar odabir koji možda prikriva i neke skrivene frustracije.

Narandžasti ruž

Vedra boja za vedre cure. Žene koje naginju narančastim ruževima vole sitnicama unijeti vedrinu u svaki dan. Duhovite su i optimistične i vole eksperimentirati.

Ljubičasti ruž

Ljubičasti ruž za usne ukazuje na odvažne žene koje se ne boje noviteta i koje svojom originalnošću vole privlačiti pažnju. Ipak, nosiš li ga svaki dan, možda malo previše pratiš trendove i žudiš za time da uvijek izgledaš pomodno.

Izvor: Nezavisne novine