U susret 2021. godini možemo se radovati mnogim novim srećnim danima, kažu astrolozi koji navodi kako će nam pojedini dani u 2021. godini donijeti najviše sreće.

Godišnji horoskop za 2021. godinu predviđa da će dvije mistične planete biti u ljubavi – Venera i Merkur. Ipak, važno je da se fokusiramo na spoj najsretnijih, a to su Jupiter i Venera.

Venera je planeta ljubavi i obilja, a u 2021. nam može donijeti puno radosti, lijepih trenutaka, ljubavi i senzualnih užitaka. S druge strane, Jupiter otvara vrata dobre sreće, težnji i novih mogućnosti.

Otkrivamo – Koji će dan u 2021. godini biti najsretniji za vaš horoskopski znak:

Ovan – najsretniji dan je 26. mart 2021.

Kada se planeta ljubavi Venera poravna sa Suncem, očekuje nas magija romantike i uzbuđenje zbog novog početka. U ovom danu ostvariće se želja o kojoj je Ovan sanjao, naročito ako je u pitanju ljubav. Sunce i Venera u ovom periodu boraviće u vašem znaku, pa vas očekuje prijatno romantično putovanje i velika šansa da osjetite leptiriće u stomaku.

Bik – najsretniji dan je 17. januar 2021.

Uran, planeta promjena putuje kroz vaš znak sve do 2021. godine i donosi vam buđenje i inspiraciju. U januaru kvadrat između Jupitera i Urana doneće vam lep preokret u profesionalnom životu. Pojačava se vaša motivacija i ambicija, ali morate biti strpljivi kako biste vidjeli prve rezultate svog truda.

Blizanci – najsretniji dan je 31. maj 2021.

U astrologiji Sjeverni mjesečev čvor predstavlja našu sudbinu i pravac u kojem se kreće budućnost, a 31. maja formira konjukciju sa Suncem koje je u tom trenutku u znaku Blizanaca. Donijet će vam sreću i samopouzdanje, ali će vas podstaći i da napravite prave korake ka svojoj sudbini.

Rak – najsretniji dan je 23. juni 2021.

Trigon između Jupitera i Sunca u vašem znaku donosi vam poseban podsticaj sreće Ovo je najharmoničniji aspekat za vaš znak i bićete optimistični i puni nade. U istom danu dogodit će se trigon Venere i Neptuna, pa vas očekuje i romantična magijska prašina koja će vas podstaći da maštate i otvorite se za ljubav.

Lav – najsretniji dan je 13. jul 2021.

Planeta ljubavi Venera i planeta moći Mars uslklađuju se jednom u dvije godine, a u 2021. godini to se događa u vašem znaku. Ovaj jedinstven aspekt vam donosi novu kreativnu energiju kada je u pitanju posao, a u ljubavi nov i sretan emotivni ciklus. Očekuje vas inspiracija i romantična težnja. Iskoristite ovaj period za ostvarenje vlastitih želja.

Djevica – najsretniji dan je 12. jul 2021.

Sretna planeta Jupiter ove godine dva puta će ući u znak Riba, osvjetlit će vašu kuću ljubavi i donijeti vam divne varnice u emotivnom odnosu. Ovo će biti sjajna prilika da riješite sve izazove u romantičnoj vezi. Ljubav će vas odvesti do nekih novih visina i osjećanja, a vrhunac sreće očekuje vas 13. jula kada Merkur kreira trigon sa Jupiterom.

Vaga – najsretniji dan je 6. septembar 2021.

Vi ste romantičan znak Zodijaka, maštate, sanjate, imate istančano oko za estetiku i luksuz, a to se 6. 9. pojačava. Trigon Jupitera i Venere donosi vam ljubavnu priču epskih razmjera, ali vas i podstiče da ostvarite poslovne ambicije.

Škorpija – najsretniji dan je 17. novembar 2021.

Vaša vladajuća planeta Pluton 17. novembra poravnat će se sa Suncem u vašem znaku što vam donosi sjajnu moć, drage Škorpije. Sve negativno, svoju bol i loša iskustva pretvorit ćete u želju za borbom i uspehom. Vatreni Mars u vašem znaku kreira se*stil sa romantičnom Venerom i donosi vam pojačane emocije i strasti.

Strijelac – najsretniji dan je 21. maj 2021.

Tokom proljeća, vaša vladajuća planeta Jupiter preseliće se u sanjive Ribe i osvijetliće vaš emotivni život. 21. maja, samo nedjelju dana nakon što će Jupiter proči kroz vaš znak, imat ćete podsticaj da ostvarite ljubavne želje jer će Merkur i Venera uticati na poboljšanu komunikaciju u vašoj kući partnerstva. Moćan aspekt trigona Venere i Saturna dogodiće se istog dana i pružiće trajnu snagu vašim emotivnim odnosima, ali će učiniti i to da predstavite sebe na najbolji način.

Jarac – najsretniji dan je 23. avgust 2021.

Iako vaša vladajuća planeta Saturn nije poznata po tome što donosi sreću, kada se poravna sa Venerom u harmoničnom trigonu aktiviraće vašu kuću karijere i uspjeha. Očekuje vas uspjeh na poslu i čvrsta pozicija. Pojačana kreativnost pomaže vam da napravite put koji će vas odvesti do ostavarenja najvećih ambicija. Ovo je dan sjajnih mogućnosti i susreta, zato povucite neke važne poteze i samo NAPRIJED!

Vodolija – najsretniji dan je 11. februar 2021.

Ovo je izuzetno moćan dan prepun raznih mogućnosti. Mlad Mjesec vam pomaže da skinete staru „kožu“ i potpuno prihvatite promjene i novi ciklus života. Sretne planete, Venera i Jupiter kreiraju konjukciju u vašem znaku Zodijaka istog dana kada se događa i mlad Mjesec. Pred vama je period ljubavi, obilja, luksuza i zadovoljstva. Očekuju vas lijepe mogućnosti i radosne prilike iza svakog ugla.

Ribe – najsretniji dan je 21. jun 2021.

Sa ekspanzivnim Jupiterom koji je ove godine dva puta svraćao u vaš znak, možete smatrati da je 2021. definitivno vaša godina. Pred vama su sreća i obilje, ali 21. juna osjetit ćete divan uticaj vodenog trigona između ljubavne Venere i sanjivog Neptuna. Sa Neptunom koji je vaša vladajuća planeta i koji je trenutno u vašem znaku i spojem Venere i Mjeseca očekuje vas sjajan dan za flert, nove ljubavi, kreativnost, ideje i prošrenje horizonta. Nijedan san nije nedostižan, zato dozvolite osjećanjima da vas osvoje i krenite putem zvijezda, piše Mondo.

 

 

 

Izvor: Radio Sarajevo