Mnogo se prašine diglo kada je tokom Vimbldona britanski tabloid “Dejli Mejl“ napao srpskog tenisera zbog „iživljavanja“ nada sakupljačima loptica. Sada su se pozabavili analizom srpskog fudbalera Aleksandra Mitrovića.

 

Naime, nekoliko sati nakon što je objavljen transfer našeg reprezentativca iz Anderlehta u Njukasl “Dejli mejl“ se odmah osvrnuo na njegov život poredivši ga sa italijanskim napadačem Marijom Balotelijem.

“On je petogodišnjak zarobljen u telu čudovišta. Izuzetno je nepouzdan, pa su mu iz kluba odmah dodelili osobu koja će da se brine o njemu da ne upada u probleme. I ne samo to, već je i veoma neodgovoran. Poznato je da se redovno vraća sa odmora i po pet kilograma teži jer jede picu i ostalu lošu hranu” piše između ostalog u njihovom tekstu.

O njegovom ponašanju svedočio je i vlasnik jednog paba.

“Dolazio bi konstantno kod nas, ali uvek je naručivao kafu, nikada alkohol. Međutim, ljudi bi pričali da je potpuno lud zbog nekih stvari koje radi. Najviše mrzi kada ga trener ostavi na klupi i tada bi se samo svađao”, rekli su iz paba dodajući da je ipak dobar dečko, koji je jednostavno još uvek jako mlad.

foto: Beta/AP

Ipak, drugari iz prethodnog kluba su ga jako zavoleli.

“Uvek se smeje i jako je popularan u društvu. Život bez njega bi bio jako dosadan. Veoma je dobar dečko i ima potecijal da bude odličan igrač iako je još uvek malo sirov“, kaže novinar Romain van der Plum.

Nema sumnje da će ekipa iz Njukasla brzo zavoleti svog novog saigrača, a britanska štampa je već dobila novog miljenika.

Izvor: B92