Uz zahvalnost što ste ovu prvu godinu našeg rada bili sa nama želimo da Vam svima, naši dragi čitaoci i pratioci, čestitamo Novu 2014. godinu i poželimo da Vam se ostvare sve vaše želje i planovi.

Prethodne godine naš portal je krenuo u pustolovinu koja se zove sticanje povjerenja potencijalnih čitalaca i izdvajanje iz mnoštva internet projekata koji su Vam dostupni na globalnoj mreži. Danas kada ulazimo u drugu kalendarsku godinu našeg aktivnog rada kao internet magazin koji Vam svakodnevno donosi zanimljive priče iz Hercegovine i cijelog svijeta, možemo sa potpunom sigurnošću da kažemo da smo prvi naš korak napravili na pravi način i uspjeli u našoj namjeri da na pravi način predstavimo regiju u kojoj živimo, ali i da toj istoj regiji i njenim stanovnicima ponudimo jedan drugačiji pogled na stvari oko nas.

Još uvijek smo na početku i ostalo je još mnogo toga planiranog da podijelimo sa svima Vama. Biće još mnogo toga zanimljivog i inovativnog koje imamo u planu da predstavimo i promovišemo. Ponosni smo na činjenicu da aktivno mjenjamo internet medijsko nebo Hercegovine, jer kako se mi približavamo našem cilju tako i naše kolege koje se bave istim poslom preuzimaju naše ideje i prezentuju ih na svoj način. Za nas je to dodatni izazov i motiv, jer konačni cilj našeg bavljenja ovim poslom jeste da mjenjamo sredinu u kojoj živimo i radimo, a lidersko mjesto na polju inovativnosti u pristupu radu kao internet portala mi ćemo tek potvrditi.

Sve naše nedostatke, kojih nesumnjivo ima, u budućnosti ćemo težiti da otklonimo i da Vam kao čitaocu damo mnogo više razloga da budete sa nama.

Još jednom, uz zahvalnost desetinama hiljada svih Vas koji svake sedmice posjećujete naše stranice, želimo da Vam Nova godina donese mnogo razloga za sreću i zadovoljstvo u životu.

 

Srećna Nova 2014. godina.

 

Redakcija portala Hercegovina Promo