Banjalučka pivara je potpisala ugovor o saradnji sa sportskim kolektivom KK „Leotar“ i pružila im punu podršku u realizaciji njihovih sportskih ciljeva, tako da će ovaj klub „krasiti boje“ novog brenda Banjalučke pivare „Banjalučkog piva“.


„Nastojimo da budemo kompanija koja pruža podršku cjelokupnoj društvenoj zajednici, širom Republike Srpske, u oblastima sporta, kulture, muzike i različitih vrsta projekata od značaja za razvoj i unapređenje tih oblasti.

Drago nam je što smo u mogućnosti da pružimo podršku, veoma uspješnom, sportskom klubu iz Hercegovine poput KK „Leotar“. Nadamo se da će Klub, uz našu podršku i u bojama našeg "Banjalučkog piva", nastaviti da niže uspjehe i promoviše sport Republike Srpske i van granica naše zemlje,“ izjavio je Dejan Čato, direktor marketinga Banjalučke pivare.

KK “Leotar” je osnovan 1974. godine i jedan je od najuspješnijih sportskih kolektiva, sa zapaženim sportskim rezultatima u svim takmičarskim selekcijama. Osnovni cilj za tekuću sezonu je obezbjeđenje statusa premijerligaša i u narednom periodu, sa njihovim domaćim igračima.

„Veoma smo zahvalni kompaniji Banjalučkoj pivari koja je, u ovoj veoma teškoj godini, u kojoj se mnogi sportski klubovi bore za golu egzistenciju i opstanak, prepoznala naš klub kao nekoga koga vrijedi podržati u borbi za nastavak svog bitisanja i učešće u renomiranom takmičenju, kakva je „Premijer“ liga BiH u košarci.

Njihova podrška nam je od velikog značaja i potrudićemo se da svojim rezultatima opravdamo njihova očekivanja,“ izjavio je Aleksandar Vujić, predsjednik KK „Leotar“ Trebinje.

 

HP, novembar 2020.