U seriji tekstova pod nazivom “Džentlmen da budem” magazin Wannabe Man donosi izuzetno zanimljive savjete za sve muškarce koji drže do svog ponašanja i lijepih manira. Poslije savjeta za ponašanje na javnom mjestu i ceremoniji vjenčanja, naš portal vam donosi i nekoliko savjeta o muškom korištenju parfema.

Jedan džentlmen se prema parfemu odnosi kao i prema svom donjem vešu, što ne bi trebalo među prisutnima u prostoriji da izazove ni pozitivnu ni negativnu reakciju. U stvari, trebalo bi da na osobe s kojima dolazi u neposredan fizički dodir deluje kao prijatno iznenađenje.

Pravom džentlmenu je savršeno jasno da je parfem koji koristi neophodan dodatak njegovom stilu i odevanju. Međutim nije ga moguće koristiti kao zamenu za dezodorans. Tek po nekoliko kapi s obe strane vrata, uz kap i dve na maramici, jednom je džentlmenu sasvim dovoljno.

muskarac prska parfem Džentlmen da budem: Džentlmen i parfem

Kada se koristi prekomerno, parfem deluje napadno i izaziva pitanja kakav se to miris oseća. Uvek se, ukoliko se koristi preobilno, lako može raspoznati kojom se markom parfema neki muškarac služi.

muskarac se prska parfemom Džentlmen da budem: Džentlmen i parfem