Žene vole džentlmene, što je i normalno, jer oni čine da se osećamo kao prave dame. Zato se, kada sledeći put odeš na sastanak sa svojom lepšom polovinom, potrudi da se pridržavaš nekih od ovih pravila. Videćeš da će “pasti” na prvu loptu.

Budi spreman za sastanak

Pre sastanka se potrudi da suzbiješ nervozu, a to ćeš najbolje postići ukoliko popiješ neko piće. Naravno, to ne znači da treba da se “nalivaš” alkoholom, ali je dobro da se smire živci. Osim toga, obrati pažnju na detalje. Devojke uvek primete sitnice, a ti sigurno ne želiš da tvoja pratilja celo veče provede gledajući u nešto što joj odvlači pogled, što znači da je vrlo važno i da odabereš garderobu koja će biti prikladna prilici i koja će ti odlično stajati.

Pošalji joj poruku kada kreneš po nju

Svojoj pratilji obavezno pošalji poruku kada kreneš po nju, kako bi ona mogla da dovrši poslednje pripreme pred izlazak. Mi žene to volimo, jer nam s jedne strane pokazujete da ste pažljivi, a ujedno i pojačava naše nestpljenje i uzbuđenje.

budi dzentlmen na prvom sastanku 2 Budi džentlmen na prvom sastanku

Obrati pažnju na mesto izlaska

Odvedi je na mesto za koje provereno znaš da je dobro. Najbolje je da to bude restoran u koji često odlaziš, jer će se i ona osećati mnogo prijatnije, a ti možeš da iskoristiš prednost jer odlazite na mesto koje dobro poznaješ.

budi dzentlmen na prvom sastanku 3 Budi džentlmen na prvom sastanku

Započni razgovor

Žene su na prvom sastanku obično mnogo nervoznije od muškaraca, pa je zato vrlo važno da budeš džentlmen i započneš razgovor sa njom, što ne znači da treba da pričaš o sebi sve vreme. Udeli joj kompliment, postavi joj pitanje i saslušaj odgovor (!), jer ćeš time opustiti situaciju.

budi dzentlmen na prvom sastanku 4 Budi džentlmen na prvom sastanku

Plati račun

Džentlmen uvek plaća račun. Iako će većina žena posegnuti za svojim novčanikom, nemojte joj dozvoliti da plati. Nemojte slušati ova moderna pravila da treba da podelite račun! Plaćanjem računa reći ćete mnogo o sebi, ali i o tome koliko ste pažljivi prema osobi sa kojom ste.

budi dzentlmen na prvom sastanku 5 Budi džentlmen na prvom sastanku

Pročitajte i druge tekstove iz rubrike “Škola za džentlmene”

 

Izvor: Wannabe Man