Fanovi popularne crtane serije “Simpson” dobili su još jedan razlog da tvrde da je ova serija predvidjela bukvalno sve ikada.

Tokom godina popularna serija “predvidjela” je brojne događaje, od toga da će se Tom Henks zaraziti misterioznom bolešću do globalne pandemije. Na Tviteru se šale kako će Simpsoni predvidjeti sva događanja u svijetu pod uslovom da poživimo dovoljno dugo da se u to i sami uvjerimo. Sa dešavanjima u seriji svojevremeno su se našalili i tvorci Saut Parka u epizodi “Simpsons did it”, u kojoj nisu mogli pronaći nijedan događaj koji Simpsoni već nisu obradili, prenosi Blic.

Ovog puta šala koja je uzela maha na internetu je sličnost lika iz crtane serije i crnogorskog političara Dritana Abazovića. Sin Neda Flandersa koji je poznat lik iz “Simpsonovih” zbog frizure podsjeća na mladog lidera opozicije koji je u posljednje vrijeme u žiži tamošnjeg političkog života, poslije brojnih snimaka koji ga što podržavaju što kritikuju došao je na red i crtani film.

FOTO: SCREENSHOT TWITTER

U 21. epizodi četvrte sezone, “Mardž in čejns”, popularni šou “predvidio” je dvije najveće prijetnje Americi u 2020. godine, pandemiju korona virusa i prijetnju stršljenova ubica. U toj epizodi “Grip iz Osake” počela je u azijskoj zemlji i proširila se do SAD, gdje su medicinski profesionalci objavili kako nema lijeka. Poznato?

I dok su neki skeptični, drugi navode činjenicu da je popularna serija u više od 680 epizoda tokom 31 godine obradila sve moguće teme i povremene sličnosti sa stvarnim događajima zapravo su neizbježne.

 

 

Izvor: Srpska info