Vrijeme trgovine na internetu je u svijetu uveliko prisutno, a poslednjih godina i kod nas taj trend je sve više prisutan. Međutim…
Međutim kao i sa većinom stvari koje dolaze sa zapada naši trgovci su uvijek tu kad treba uzeti novac a za sve ostalo što je u inostranstvu normalno, kao što je garancija na proizvod, besplatna zamjena, povrat novca i na kraju zadovoljstvo samog kupca su vrlo rijetka pojava u BiH.

Vjerovatno ste imali loša iskustva da poručite nešto na Fejsbuku ili online shopu i to jednostavno ne odgovara onome što ste vidjeli na slici ili čekate isporuku 15-20 dana ili ste pogriješili veličinu ili jednostavno to nije to uživo i kad ste pokušali da to zamijenite ili dobijete novac nazad nailazili ste na prepreke tipa da morate platiti ponovo dostavu da vratite artikal ili popuniti komplikovane obrasce.

Kao i većina i vi ste vjerovatno odustali jer izlagati se dodatnim troškovima i gubljenju vremena nije vrijedno samog artikla.

Svijetli primjer

Da ne mora sve biti tako crno kod nas lično smo se uvjerili na svijetlom primjeru lokalne firme u BiH koja  pored klasične maloprodaje i veleprodaje dječije odjeće ozbiljno posvetila i online shopu, ali upravo po svim pravilima online trgovine koja važe svugdje u svijetu.

Ovdje možete računati da ćete sigurno biti zadovoljni kupovinom jer rizik ne postoji. Zagarantovani povrat novca, besplatna zamjena brojeva, povrat artikla bez dodatnih pitanja, isporuka u 48h, uživo podrška za sva pitanja samo su neke od pogodnosti koje su vam zagarantovane.

Image result for minoti nika kidsSIGURNE ISPORUKE I U HERCEGOVINI JEDNIM KLIKOM OVDJE

Minoti i Babaluno

Na njihovom online shopu nikakids.ba možete pronaći engleske brendove namijenjene djeci sa odličnim odnosom cijene i kvaliteta. Riječ je o brendovima Minoti i Babaluno koji se mogu naći širom svijeta, a imaju karektirističan potpis engleske škole dizajna iz koje su potekla mnoga slavna imena mode poput: Stella McCartney, Alexandar McQueen, Viviene Westwood. Kao i večina modnih brendova današnjice proizvodnja se nalazi širom svijeta.

Obratite posebno pažnju na setove namijenjene najmlađim bebama koji su urađeni od vrhunskog pamuka sa veselim dizajnom, a uz sve to i vrlo praktični.

Image result for minoti

SIGURNE ISPORUKE I U HERCEGOVINI JEDNIM KLIKOM OVDJE

Sniženja

Kao i svugdje u svijetu i ovdje možete pronaći artikle koji su sniženi i koje možete kupiti po akcijskim cijenama, ali isto tako i redovne akcije i sniženja koje se dešavaju svaki mjesec kao što su i trenutno aktuelni popusti u ovoj online prodavnici.

http://static1.ringaraja.net/uploads/SLO/uploads/a9a765d22e536053e08245db5c1282c4.jpgUživajte u kupovini i nemojte se ustručavati da ih kontaktirate za bilo kakvu nedoumicu!

SIGURNE ISPORUKE I U HERCEGOVINI JEDNIM KLIKOM OVDJE

Related image/sponzorisana objava/

HP, mart 2018.