Servisne informacije za utorak, 9. jul

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najvljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođene su tri djevojčice.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljena su 36 pregleda u ambulanti i 6 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su tri intervencije u protekla 24 časa.

Vodosnabdijevanje Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje imali su mirna protekla 24 sata.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 22 stepena. Vlažnost vazduha je 82% , vazdušni pritisak 982 mb. Duva sjeveroistočni vjetar brzinom do 2 m/s. Sinoć je palo 2 l po metru kvadratnom.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 20, Nevesinje 19, Gacko 17 i Čemerno 15stepeni. U Bileći su pala 3 litra kiše, a u Gacku 2,5 litra i na Čemernu i u Nevesinju po 1,5 litara kiše po metru kavdratnom.

Danas će u našoj zemlji preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. U Hercegovini padavine lokalno mogu biti i obilnije. Vjetar slab do umjeren na zapadu Bosne i u Hercegovini jugozapadni, a u ostalim područjima istočni i sjeveroistočni. Jutarnje temperature od 12 do 18, na jugu od 18 do 22, a dnevne od 22 do 28, na jugu od 27 do 32 °C.

 

HP, jul 2019.