Servisne informacije za ponedjeljak, 9. decembar

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je elektro napajanje uredno i nema najavljenih niti havarijskih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata rođene su dvije djevojčice.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljeno je 35 pregleda u ambulanti i 10 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje imali su tri intervencije za protekla 24 sata. Jedna je bila u ulici Bogdana Zimonjica gdje je gorio kontejner, druga je bila asistencija kod paljenja granja iznad Vinograda, treća intervencija bila je na otključavanju stana.

Pripadnici policijske uprave Trebinje evidentirali su tri saobraćajne nezgode za protekla 24 sata. Jedna se dogodila u Ljubinju,a za posljedicu je imala jedno lakše povrijeđeno lice. Druga i treća nezgoda dogodile su se u Trebinju i Gacku. U obje je registrovana materijalna šteta.

Vodosnabdijevanje Trebinja danas je uredno, nema najavljenih isključenja vode.

U Trebinju je jutros izmjereno 8 stepeni, vlažnost vazduha je 88 procenata, a vazdušni pritisak je 988 milibara. Duva sjeverni vjetar brzinom od 1 m/s.

U Gacku je jutros najhladnije termometar je izmjerio 2 stepena, na Čemernu su izmjerena 3 stepena. U Nevesinju su 4 stepena, dok je u Bileći 5 stepeni.

Danas u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne slaba kiša prvo u Hercegovini, a u večernjim satima i tokom noći na utorak padavine će se proširiti na cijelu zemlju. Vjetar slab južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 15°C.

 

 

 

 

 

HP, novembar 2019.