Servisne informacije za srijedu, 26. jun

Iz Elektro – Hercegovine poručuju da je napajanje većeg dijela Trebinja električnom energijom uredno i napominju da nema najvljenih isključenja.

U trebinjskom porodilištu u protekla 24 sata nije bilo poroda.

U Hitnoj službi Doma zdravlja u Trebinju u protekla 24 časa obavljen je 51 pregled u ambulanti i 13 na terenu.

Pripadnici Teritorijalne vatrogasne jedinice Trebinje  nisu imali intervencija.

Vodosnabdijevanje većeg dijela Trebinja jutros je uredno potvrdili su nam u JP Vodovod, i dodali da nema najvljenih isključenja vode.

Pripadnici PU Trebinje za protekla 24 sata evidentirali su dvije saobraćajne nezgode u Ljubinju u kojima su dva lica zadobila tjelesne povrede, registrovana je i materijalna šteta.

Temperatura vazduha jutros u Trebinju je 27 stepen. Vlažnost vazduha je 52 % , vazdušni pritisak 989 mb. Duva sjevero – istočni vjetar brzinom od 3 do 8 m/s.

Temparature vazduha za ostale gradove Istočne Hercegovine: Bileća 25, Nevesinje 22, Gacko 21 i Čemerno 16 stepeni. Na Čemernu je pao 1 litar kiše za protekla 24 sata.

Danas u Bosni i Hercegovini sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama centralne i istočne Bosne u jutarnjim satima je moguća magla. Poslije podne, ponegdje u centralnim i istočnim područjima Bosne je moguć i slab pljusak. Vjetar slab do umjeren sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temeparatura od 25 do 31, na jugu do 35 stepeni.

 

 

 

HP, jun 2019.